Livet med førerkort og sene musikkfylte kvelder!

Halloen =)

I dag er det fredag, og det betyr i mitt tilfelle at jeg endelig skal ha frihelg. Sett bort i fra at jeg har sagt ja til å jobbe ekstra på søndag kveld. Heldigvis et par dager til, så jeg får roet ned etter en relativt hektisk uke med mye på programmet. Jeg har nå hatt førerkortet i litt over en uke, og begynner å kjenne at jeg trives med å kjøre alene. Veldig deilig å bare kunne sette seg inn i bilen, kjøre dit man vil, akkurat når man vil. I utgangspunktet var planen å være hjemme i kveld, men jeg begynte å kjede meg etterhvert, så jeg bestemte meg for å kjøre en tur ut til Hurum for å besøke min mor. Hadde nevnt for henne tidligere på kvelden at jeg kanskje kom til å komme, men siden det hadde blitt så sent (dro ikke hjemmefra før nesten kl 20) så hadde hun slått fra seg tanken og trodde jeg kom til å bli hjemme. Hun ble ganske overasket da jeg plutselig dukket opp litt før 21. Typisk for meg er det også at jeg ikke er spesielt flink til å lage meg ordentlig middag når kjæresten er borte offshore, så da passet det ekstra bra at de holdt på med en sen middag i det jeg kom. Etter maten tok jeg med meg stefaren min ut på kjøretur. Første gang jeg hadde med meg noen i bilen etter jeg fikk førerkort, så det var litt merkelig, men det gikk greit. Har fått beskjed om at det er viktig å kjøre mye de første ukene/månedene etter førerkortet er i boks, så prøver å gjøre det mens jeg har tilgang på bil (altså før kjæresten kommer hjem). Håper jeg skal ha råd til å kjøpe min egen bil etterhvert, men det haster vel ikke helt enda.

Jaja, så her sitter jeg da, i kjellerstua nede hos mamma, alene. Haha, skikkelig sosialt å komme på besøk, for å så sitte alene kjellerstua, men jeg elsker å sitte her nede og høre musikk og synge med. Det er det beste rommet i huset for å gjøre nettopp det, spesielt når det er sent og foreldre/søsken har gått for å legge seg, for da er det en hel etasje i mellom meg og soverommene i 2.etg. og jeg slipper å forstyrre dem når dem skal sove. Ingenting er bedre enn sene kvelder med rolig musikk når man har fri. Jeg elsker (desverre) å være oppe om natten. Det er noe med stillheten og roen jeg får rundt meg, en tid for selvpleie, rett og slett. 

Så da tenkte jeg at jeg skulle dele noen låter med dere, som jeg bruker å høre på når jeg slapper helt av. En del av dem er ganske gamle, men blir aldri lei av dem =)

 

R.Kelly - The world`s greatest

 

 

Ronan Keating - If tomorrow never comes

 

 

Daughtry - Life after you

 

Maria Mena - Homeless 

 

Hva slags musikk liker du?
=)
Ha en fin kveld =) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits