Jeg har fått lappen!!!!

Halloen =)

Lenge siden sist, igjen, men det begynner vel å bli en vane nå. Uansett, denne uken har vært min mest nervepirrende uke på lenge. Jeg har jo holdt på en stund med dette førerkortet (siden slutten av mars), så det var vel på høy tid at jeg skulle komme i mål. Det som har vært en stor utfordring i forhold til dette er jo at jeg har hatt så innmari begrensa muligheter til å øvelseskjøre utenom kjøreskolen, sånn at jeg har måttet bruke en hel del flere kjøretimer enn jeg ville brukt ellers. 
Jeg øvelseskjørte en stund med min stefar, men så ville ikke bilen samarbeide lenger, så da ble det slutt på det. Og prøvde også å øvelseskjøre med kjæresten, men han stresset meg helt sykt og satt støtt i bremseberedskap og klar med hånda på håndbrekket. Ikke stressende faktor i det hele tatt, så det var det bare å gi opp med.

Heldigvis har jeg hatt en utrolig flott og dyktig kjørelærer. Hun har overlevd og støttet meg gjennom mine nerver (ja, jeg var heeeelt nervevrak i starten), min frustrasjon, mine heftige gloser (vokst opp med nordlendinger), mine mestringer, mine gleder, ja egentlig det meste. Stakkars dame, men igjen, det er jo jobben hennes. Jeg føler meg i alle fall heldig som har hatt en kjørelærer som kjemien har stemt med hele veien. Mye latter og moro har vi hatt igjennom disse månedene.

Jeg hadde bestemt meg på forhånd at ingen skulle vite hvilken dato jeg hadde oppkjøring. Dette var et bevisst valg jeg tok, rett og slett for å slippe å fortelle alle at det eventuelt ikke hadde gått bra. Kjæresten min og en del venner har mast på meg for å finne ut når jeg skulle ha oppkjøring, men jeg har ikke sakt et eneste ord om det. Rent psykisk har det faktisk vært litt tøft å ikke fortelle noen om det også, fordi jeg har måttet skjule nervene mine ekstra mye foran andre, noe som ble en stor utfordring.

Den siste uka har hovedsaklig gått med til å være super nervøs. Jeg gruer meg alltid til litt større ting som eksamner osv og jeg ble helt superstressa av at jeg ikke hadde mulighet til å øvelseskjøre den siste uka. Jeg fortalte dette til min kjørelærer og hun stilte opp. Mandag ettermiddag/kveld fikk jeg dobbeltime. Sent Tirsdagkveld gikk vi igjennom sikkerhetskontroll en gang til, bare så jeg skulle føle meg trygg. Og onsdag var dagen for oppkjøring og det gikk HELDIGVIS bra =)

Så i kveld har jeg kjørt min aller første kjøretur helt alene. Skrekkblandet fryd, men veldig befriene på samme tid. Gleder meg til fortsettelsen og håper jeg får skaffet meg egen bil om ikke så alt for lenge. Da skal det kjøres =)

  

8 kommentarer

Thea

28.08.2014 kl.20:25

Åå gratulerer så mye!!

Janne Elisabeth

28.08.2014 kl.20:25

gratulerer! :)

Liv

28.08.2014 kl.20:26

Gratulerer med lappen!

Massoma Jurmy

28.08.2014 kl.20:29

Gratulerer med lappen! Eg har lærekøyrt i noken månader og gleder meg veldig til å ta lappen sjølv:)

Nathalie Kristin

28.08.2014 kl.20:30

Massoma Jurmy: Veldig godt når du får beskjed om bestått prøve altså :D gled deg :D

vckb90

28.08.2014 kl.21:52

Gratulere så mye med lappen , alt blir mye enklere med lappen, slipper og vere avhengi av andre :)

Mari

28.08.2014 kl.21:58

Gratulerer :)

MariaExpressen

28.08.2014 kl.23:05

Gratulerer så masse;) Sparer til lappen selv..en av oss har lappen;)

Nathalie Kristin

29.08.2014 kl.13:36

MariaExpressen: det er dyrt ja, men så verdt det når man er ferdig :)

Skriv en ny kommentar

hits