Godt i gang!!

 Halloen =)

I dag er det Mandag, og Mandag for meg betyr trening. Det høres kanskje veldig rart ut å si at jeg MÅ trene på Mandager, men slik er det altså for meg. De ukene hvor det praktisk ikke lar seg løse med trening på Mandager, for eksempel på grunn av jobb og kurs og lignende, så får jeg en utrolig dårlig start på uken min. Mandagstreningen er den treningen i uka som gjør meg veldig motivert for å få trent de andre dagene i uka. Av en eller annen merkelig grunn blir jeg mindre motivert til å komme igang med trening hvis jeg ikke får treningsøkt den første dagen i uka. I dag har jeg hatt en knallbra økt sammen med min flotte PT. Utrolig deilig å ha en ved siden av deg som passer på at du gjør øvelsene korrekt, samt pusher deg når du tror du ikke klarer mer. Utrolig hvor mye man får til, bare man bestemmer seg for det. Anbefales på det sterkeste å bruke PT om man har råd til det. =)

Uansett, den siste tiden har jeg vært veldig fornøyd med min egen treningsinnsats. Jeg har ikke følt meg spesielt sliten og ikke vært syk, så da har jeg orket å presse inn en ekstra økt i ukene. Jeg har som mål å trene fast minimum fire dager i uken, men hvis det lar seg gjøre med jobb, så prøver jeg å skvise inn en femte økt. Jeg merker at jeg setter mer og mer pris på treningen for tiden, kanskje fordi jeg føler jeg mestrer ulike øvelser bedre for hver gang, men også for at jeg ser at dette faktisk gir resultater for kroppen min. En del kiloer har jeg mistet (nesten 10 kg, og godt er det) siden jeg begynte å trene for fult igjen i september, men jeg har også blitt sterkere. En annen plass det er veldig synlig at treningen går riktig vei er på klærne mine. De aller fleste buksene mine er nå blitt for store. Superfornøyd, selvom lommeboka mi kanskje ikke er like fornøyd med dette.

En tredje ting som treningen gjør for meg, det er å gjøre meg glad, noe som jeg tror skyldes økt overskudd og energi, og hva er vel bedre enn det ?

Slenger med et "etter trening" bilde fra dagens økt med PT
Ser helt megatrøtt ut her, men sånn går det med kun 2,5 timer søvn etter nattevakt!
Relativt fornøyd med dagens økt! =) 


  

7 kommentarer

Renate

24.02.2014 kl.19:13

Helt enig! Mandager er aller best! Super start på uka:-) Stå på, ha en fin uke:-)

Nathalie Kristin

24.02.2014 kl.19:14

Renate: lige så du :)

Fitnessvictoria

24.02.2014 kl.19:15

Bra jobba ! 😊😊

Nathalie Kristin

24.02.2014 kl.19:28

Fitnessvictoria: takk =) tror det ble en relativt bra økt :)

Fredrik

24.02.2014 kl.19:31

Mandager er en bra dag og trene på! :)

Nathalie Kristin

24.02.2014 kl.19:47

Fredrik: Nesten den beste faktisk :) Får i gang kroppen og humøret ;)

Sunnere hverdag

25.02.2014 kl.22:01

Jeg føler og at det jeg må trene på mandager. Herlig måte å starte uka på :)) Kjekt å lese at du trives så godt med treningen, det er jo så gøy når man merker fremgang og merker at treningen gir energi og glede :D

Nathalie Kristin

03.03.2014 kl.23:41

Sunnere hverdag: Ja, det er noe med det der altså :) Jeg har gått ned 10 kg siden september :) så resultatene melder seg helt klart nå :) Deilig!!

Skriv en ny kommentar

hits