Treningsåret 2014, Velkommen skal du være!

Hei og hopp!

Da var det nytt år og nye muligheter. Det er vel forsåvidt et uttrykk som blir alt for mye brukt, spesielt i fornbindelse med nyttårsforsetter, men det er vel bare sånn det er.
Jeg har i allefall kommet godt i gang med dette treningsåret nå, og så langt er jeg veldig positiv. Jeg har bestemt meg, jeg har mine mål og de har jeg tenkt til å nå.
Da er et bare en ting å gjøre, og det er å kjøre på. Uten mål og ambisjoner, ingen resultater, det er jeg ganske overbevist om!

En ting jeg har tenkt mye på i det siste, og spesielt i disse tider hvor alle har sine nyttårsforsetter. Det er veldig mange som sier de skal bli flikerere til å trene, som ved disse tider melder seg inn i ulike treningssentere, binder seg gjerne til et år, for å så trene en til to måneder. Etter dette fortsetter de som betalende støttemedlemmer. Skjønner dem ikke at trening må vedlikeholdes hele veien? Og hvor mye penger går ikke ut vinduet ved å ha et medlemskap dem ikke bruker? Jeg har i allefall ikke lyst til å kaste penger ut på et medlemskap hvis jeg ikke skal bruke det.. 
Det er i allefall veldig fult på gruppetimene på senteret jeg trener på om dagen, så det blir spennende om det fortsetter utover våren, eller om det gir seg når "nyttårstrenerne" slutter.. Vi får se =)

En annen ting jeg har tenkt på, som dere kanskje kan hjelpe meg med er musikk til trening. Hva slags musikk hører dere på når dere trener? Jeg trenger helt klart noen nye låter på min intervalltrening-spilleliste :)

 

 

3 kommentarer

Sunnere hverdag

06.01.2014 kl.16:58

Har du sett spillelisten til elixia? Ganske mange bra sanger der :) Lykke til med treningsåret 2014 :D

Nathalie Kristin

06.01.2014 kl.17:06

Sunnere hverdag: følger den Januar Motivasjon i alle fall :), men finnes det flere :)?
Og lige så til deg :)

Sunnere hverdag

06.01.2014 kl.17:07

Det var den jeg tenkte på, så bare på facebook i dag at de hadde lagt den ut :)

Nathalie Kristin

06.01.2014 kl.17:14

Sunnere hverdag: Ja så den jeg og :) Så følger den nå, men kan jo hende hun som har laga den lista har flere gode spillelister, det må jeg nesten sjekke ut =)

Skriv en ny kommentar

hits