Skal, Skal ikke?

Hei alle sammen =)

Da er jeg på plass i Oslo. Har vel egentlig vært det i noen måneder nå, men tiden går i et. Det er rett og slett alt for mye som skjer i perioder; jobb, trening, kjæreste, venner osv.
Siden sist har jeg altså begynt i ny jobb, trives kjempe mye så langt. Jeg har også begynt å trene på Elixia, noe jeg er veldig fornøyd med. Kan absolutt anbefale Elixia til alle som har tenkt tanken om å begynne å trene. De har mange flinke personlige trenere for de som vil ha litt ekstra oppfølging. Det er ikke til å stikke under en stol at en kanskje trener litt ekstra hardt når du har en personlig trener stående ved siden av deg for å pushe deg til å nå dine mål. Jeg er storfornøyd med å ha kommet ordentlig i gang igjen med treningen etter et halvår hvor jeg har hanglet veldig og ikke hatt overskudd til noen verdens ting.

Uansett, i dag, når jeg kom hjem fra trening med personlig trener begynte jeg å tenke på hva slags motivasjon jeg skal ha for å opprettholde denne treningen. Det kan veldig godt hende at det var adrenalinet og endorfinene som tok litt overtaket i meg da jeg kom hjem, at jeg rett og slett var litt gira. Jeg tror nemlig det kan være lurt å ha noe å trene mot, et mål liksom. Derfor har jeg vært på nettsidene til birkebeineren og vurderer sterkt å melde meg på halvbirkenløpet. Det er et løp som begynner ved birkerbeinerstadioen og går til Lillehammer. Løpet er vel ca 11 km og blir arrangert 14.06.14, så tror det skal være overkommelig.  Drømmen er vel på sikt å løpe hele løpet som er 22 km, men i første omgang tror jeg halvbirken er et fint mål. 

Hvis det er noen som ble litt nysgjerrige på birkebeinerløpet, så kan dere finne mer informasjon på denne nettsiden. 
Jeg har NESTEN bestemt meg for å melde meg på :)

Skal, skal ikke?
Noen der ute som har tenkt samme tanken som meg, og melde seg på??? ?=)

 

3 kommentarer

Hørtes veldig morsomt ut å ha halvbirkebeineren som et mål og motivasjon for å trene!

Sunniva

27.09.2013 kl.18:30

Hei! Gøy å se bloggen ikke har gått i glemmeboka ;) Så deilig du har begynt å trene igjen! Jeg synes absolutt du kan sette deg som mål å løpe halvbirken, og tror du kommer til å klare det fint med litt øving :)

Nathalie Kristin

28.09.2013 kl.00:10

Sunniva: håper og tror det :-)

Skriv en ny kommentar

hits