Still Alive!!

Hei alle sammen =)


Lenge siden sist nå, har rett og slett hatt en fryktelig lang bloggpause. Programmet den siste tiden har vært rimelig fult, og jeg har rett og slett ikke prioritert bloggen den siste tiden.
Tenkte dere skulle få en liten statusoppdatering på livet mitt per nå. Jeg har sagt opp jobben min i Stavanger.  Veldig blandede følelser når det kommer til den avgjørelsen, for jeg trives så utrolig godt med de fantastiske kollegaene mine der, men samtidig tror jeg det blir veldig bra fremover. 

Så nå for tiden står vi midt i et flyttekaos. Ting blir så mye mer tungvindt når du er sammen med en som skal ut offshore i utlandet. Timing blir et viktig stikkord her. Heldigvis tar vi over leiligheten i Oslo (som vi altså skal flytte til) den 5. juli. Det betyr at vi akuratt rekker å få flyttet inn før kjæresten skal ut på jobb igjen mandag 8. juli. Etter han reiser blir jeg nok på østlandet en uke til for å få ordnet litt i leilighet og kanskje møte litt kjentfolk jeg ikke har sett på en stund.  Etter dette skal jeg tilbake til Stavanger for å jobbe mine to siste uker der, samt vaske ned leiligheten vi bor i nå.  Jammen er det mye styr med denne flyttingen altså.

Når jeg kommer tilbake til Oslo igjen da, ja da er det å komme igang med ny jobb, som blir på Oslo Universitetssykehus. Ser veldig fram til å begynne å jobbe der, bli kjent med nye mennesker og få mange nye utfordringer. Ser også frem til å lære masse. Det er det som er så fint med å jobbe som sykepleier. Du blir aldri utlært og det er bestandig noe nytt å lære. Åh, jeg gleder meg så =)

Men nå skal jeg avslutte her, og så håper jeg det ikke blir mange måneder til neste gang jeg setter mine spor her på bloggen. Det vil tiden vise =) 

 

 
3 kommentarer

Amalie & Sanne

29.06.2013 kl.21:04

Så fin blogg:)

Har akkurat begynt å blogge selv, ta gjerne en titt.

Kom gjerne med tips om hva vi kan blogge om:)

Silje

29.06.2013 kl.21:14

Fint bilde! Veldig fin blogg du har, stå på!

Blir veeeeeldig glad for en komentar tilbake :-)

Ønsker deg en fortsatt strålende sommer :-)

Vilde Indrehus

29.06.2013 kl.23:21

Godt å høre, woho! :)

Skriv en ny kommentar

hits