Min beste og værste valentins-dag!!!!

Hei alle sammen.

I dag er det 14. februar, noe som betyr at det er valentinsday, valentinsdag, alle hjerters dag. Kjært barn har mange navn. Jeg er ei jente som egentlig aldri har brydd meg spesielt mye om den dagen. Har bestandig syntes det har vært en dag som vi bruker mye unødige penger på og som er en av mange tradisjoner som vi trolig har fått fra statene. Jeg har aldri feiret dagen i noe stor grad selv, ikke som jeg kan huske i allefall. I år derimot skulle det vise seg at den dagen skulle bli den beste og den "værste" valentinsdagen i mitt liv (i alle fall så langt).

I flere uker har jeg psyket meg opp til at kjæresten min skal reise til Brunei (som ligger i Asia) på jobbreise. Der skal han være å jobbe i åtte uker, noe jeg synes er utrolig lenge. Da jeg fikk beskjeden om at han skulle reise følte jeg at det virket så langt frem i tid, men tiden har gått litt for fort og plutselig var dagen for avreise her. Avreisedag på selveste valentines-day.

Har vært litt sentimental de siste dagene og har tatt lett til tårene. Slitsomt når tårene plutselig bare kommer av seg selv og du ikke føler du har kontroll på det. Uansett, kjæresten min kjørte meg til jobben i dag, for han valgte å dra en tur på jobb selv før han skulle til flyplassen. Tror nok han hadde en del reisenerver med tanke på at han hadde flere mellomlandinger og ikke har hatt dette tidligere, samt over 20 timer reise helt alene. Tror jeg hadde vært livredd selv, skal jeg være helt ærlig.
Uansett da vi kom frem til sykehuset (altså jobben min) ble vi sittende ganske lenge i bilen og bare holde rundt hverandre.. Selvfølgelig kom tårene mine igjen, hadde ikke forventet meg noe annet for min egendel, men at tårene skulle dukke opp hos kjæresten derimot, nei det hadde jeg ikke helt forventet. Ble litt satt ut og ble veldig rørt på samme tid.  Veldig bekreftelse på at han kommer til å savne meg også. Det føles veldig godt. Til slutt måtte jeg jo bare si hade, noe som føltes helt jævlig igjen (unnskyld ordspråket). 

På vei ned i garderoben så jeg mest mulig ned i gulvet, ønsket ikke at alle andre skulle se at jeg hadde grått, selvom jeg er helt hundre prosent sikker på at de skjønte at jeg hadde det. Prøvde å ta meg sammen før jeg tok heisen opp til avdelingen. På med den profosjonelle masken og et smil om munnen. Det må man nemlig som sykepleier. Pasienter skal ikke lide fordi du som sykepleier har en dårlig dag og er trist, så enkelt er det.  

Jeg gikk 15 minutter før jeg egentlig var ferdig på jobb i dag. Hadde hatt feber hele dagen og formen var ikke helt på topp. Gikk igjennom kiosken for å kjøpe med meg noe drikke og det første som møter meg er masse ballonger som er formet som hjerter og folk som gikk med roser. Nok en påminnelse om at min kjære ikke er i nærheten på en lang stund, ble trist igjen, holdt maska. Tenkte nå er det nok grining for en dag!!!

Da jeg kommer hjem fra jobb viser det seg at kjæresten har vært hjemom fra jobb før han dro til flyplassen. På kjøkkenbordet lå det nemlig en rosebukett med fem roser og et nydelig kort hvor det sto "Elsker deg Nathalie". Da brøyt jeg helt sammen og tårene bare trillet, mest fordi jeg var glad og utrolig rørt. Har aldri fått blomster på denne dagen før og det kortet bare smeltet hjertet mitt helt. På den andre siden, nok en påminnelse om at han skal være borte lenge, som gjorde meg trist igjen. Derfor har denne dagen på mange måter gjort at valentinsdagen har betydd noe mer i år enn den har gjort tidligere.

Jeg går ut ifra at dette roer seg ned om en dag eller to, og at jeg heller bare begynner å glede meg til han kommer hjem. Tenk så glad jeg kommer til å bli når jeg kan få holde rundt han igjen og gi han en liten nuss. Jeg er heldig som har han, det er det ingen tvil om.  =) 

 

 

Er de ikke fine? Heldige meg =D

 

Akuratt nå sitter jeg  under et plett + dyna mi og slapper av. Feberen jeg hadde på jobb har blitt værre og jeg fryser som en tulling.  Håper dette gir seg snart for jeg har ikke tid til å ha det sånn. Skal vel snart begynne med bok to av fifty shades. Blitt bitt av basillen som mange andre. 

 

Ha en fortsatt fin valentinsdag til alle dere som feirer den, og til dere andre, ha en flott torsdagskveld!!

 

5 kommentarer

rebekkal0ve

14.02.2013 kl.19:09

Kjempefin blogg <3 kommentere min?

Åsleik

14.02.2013 kl.19:30

nathaliekristin: Fin blogg :)

fannyogsilje

14.02.2013 kl.19:36

Åhh, sitter her med tårene i øynene!! Så fint og trist på samme tid!! :)

Miriam Hadgu

14.02.2013 kl.19:40

første gang innom bloggen og elsker den allerede, wow ble utrolig overrasket her skal det bli mer besøk ettter dette besøket og forresten har du utrolig fine bilder og design

Nathalie Kristin

14.02.2013 kl.20:16

fannyogsilje: godt å høre det er flere enn meg som er sentimentale :)

Skriv en ny kommentar

hits