Snart nattevakt + idol.

Hei alle sammen =)
Suser innom en tur, siden jeg ikke har gjort det på ei god stund. Føler jeg nedprioriterer bloggen litt for mye, så må prøve å skjerpe meg. Kjæresten min reiser til Brunei på torsdag, der blir han i åtte lange uker. Skulle tro at jeg skulle få til å bruke litt tid på bloggen mens han er borte. Har vel ikke sååå mye bedre å ta meg til mens han har er borte, sett bort i fra jobben. Må innrømme at jeg gruer meg veldig til han skal reise. I går kveld gikk det nok opp for meg at tiden nærmer seg for hans avreise. Var en skikkelig sippeguri på kvelden, heldigvis ikke vært det i dag. =) Sånt skjer..

Jeg har også bestilt billetter for mamma, så hun kommer en helg i mars, mens samboern min fortsatt er borte. Det blir koselig. Ser jo nesten aldri familien min når jeg bor så langt unna dem. Det er ulempen med å bo så langt vekk. Blir bra med en mor-datter helg, bruker å kose oss på de helgene der =)

Nå skal jeg snart suse innover til Stavanger (bor litt utenfor) å møte ei venninne og ta en kaffe før jeg skal videre på nattevakt. Godt det bare er ei nattevakt denne gangen. En blir helt susete i hodet dagen etter nattevakter. Nesten som man har hangover fra en skikkelig fyllefest. Tror ikke kroppen min er laget for å være våken hele natta lang, selvom jeg godt kan like å sitte lenge oppe  å se en film, lese ei god bok eller bare høre på musikk.  

Foresten, var i Gjøvik for et par helger siden. Da jeg kom tilbake til den plassen innså jeg hvor mye jeg savner alle sammen, for ikke å snakke om plassen. Jeg har vokst opp på en stor plass rett ved en storby, og trodde aldri at jeg skulle innrømme at jeg for tiden liker bedre å bo på liten plass enn en storby. Jeg trives i Stavanger altså, det er ikke det, men jeg kan ikke se for meg å bo resten av livet i en slik by lenger. Da jeg var yngre kunne jeg aldri i verden tenke meg å bo på "bygda" eller en liten by som Gjøvik eller Elverum. Rart hvordan tiden endrer seg..
Uansett, fikk møte de beste jentene igjen. Gjensynsgleden var stor og jeg storkoste meg gjennom hele helgen. Synd den gikk alt for fort. Håper jeg får til å reise dit en helg igjen snart. Det trengs. =)  

 


 

På fredagskvelden ble jeg sittende å se på idol, og de har jo kommet så langt at de nå prøver å velge top 40. På veien til top 40 fikk de en oppgave om å finne seg trioer som skulle fremføre sanger for dommerne, og to trioer har blitt sittende fast på hjernen min siden fredag, så tenkte jeg skulle "dele" de med dere. Jeg liker ikke one directions i det hele tatt egentlig, men den ene trioen sang nettopp en sang fra one direction.

 

 

 

 

 

                                           Den andre trioen som har brent seg litt fast i hodet mitt er denne; De sang if i die young -  The band Perry

 

 

Hva syns dere??

Ha en fin kveld folkens=) 

12 kommentarer

tinab

10.02.2013 kl.18:11

Ha en fin vakt!:)

lilli

10.02.2013 kl.18:12

:9

Jeg har en ukas spørsmål,blogg vs blogg,og innkjøps video på bloggen min,jeg ville blitt veldig takknemlig om du skrev et par spørsmål,eller meldte deg på blogg vs blogg,eller si hva du syntes om innkjøpene :)

Amalie♥♥

10.02.2013 kl.18:13

Heihei

Lykke til videre med bloggen :) Den var utrolig fin :)

Jeg er på plass 21 på kristiansand toppliste så vist du vil ha mere oppmerksomhet på bloggen din så gå inn på bloggen min å meld deg på linke runden :) Her er link til å melde seg på : http://amyface.blogg.no/1360499417_linkerundeee__d.html#comment
Jeg syns de er utrolig flinke mange av dem, har ikke fått sett alt enda, fordi jeg var ikke inne når det gikk på tv, men har det på opptak :- ))

Nathalie Kristin

10.02.2013 kl.18:27

AnnIren: syns dem har sendt mye dårlig videre også :) men sånn er det jo alltids. Tror det er litt ulik oppfatning av lyden live og lyden vi får på tv. =)
det kan godt hende, men det er også hva de syns er fint også. Alle har jo ikke samme smak når det kommer til musikk :- ))

Sunniva

10.02.2013 kl.18:32

Det kommer til å gå kjempebra selv om han er i Brunei Nathalie, dessuten blir det ekstra godt når du får ham tilbake igjen, trust me ;)

Marita Eliassen

10.02.2013 kl.19:25

Kos deg :D

Jørghild

10.02.2013 kl.19:39

Hei, nathaliekristin

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

Mademoiselle Emilie

10.02.2013 kl.20:09

Jeg har endelig fått kjøpt meg sånn utenlandsabonnement fra TV2, så nå kan jeg også følge med på Idol. Gleder meg skikkelig :D God nattevakt!

Nathalie Kristin

11.02.2013 kl.04:39

Sunniva: Det er helt sant, Sunniva =) Gleder meg allerede til han kommer tilbake =)

Nathalie Kristin

11.02.2013 kl.04:40

AnnIren: Veldig sant det også :) men tror fortsatt det er stor lydforskjell på det de hører live og det vi hører på tv. Mikrofonene fanger opp alt, det er det ikke sikkert ørene dems gjør live ;)

Skriv en ny kommentar

hits