Enjoying Berlin!! + BILDER!

Hei alle sammen =)

Er fortsatt i Berlin, dag to nå. Har en liten pust i bakken etter dagens program, før vi går over til kveldens program. Det er nødvendig for å si det slik. Gårsdagen var helt fantastisk. Vi var på to visninger på Berlin Fashion week, ganske inspirerende i grunn og ikke minst stort. Ikke hver dag man får være på visninger til store designere og få sitte på rad TO. Kan fortsatt ikke tro at jeg har fått være med på noe slikt. Emily, mellom de to visningene!

 

Etter de to visningene var det tid for mat. Kan imidlertidig love dere at å gå med kjole og tynne strømpebukser i Berlin nå for tiden, er overhode ikke anbefalt. Det var svinkaldt, trodde faktisk jeg skulle fryse i hjel på et tidspunkt, da det var et stykke å gå fra visningen til der vi skulle spise. Uansett vi spiste på en italiensk resturant som hadde kjempe god mat. Husker desverre ikke hva plassen heter i farta.

Jeg gikk for tradisjonell Pasta Carbonara, kjempe godt =D


Emily gikk for Spekemat =) Flott dandert da=)

 


Florian (Emily´s venn) som var med og spiste, Emily og meg =) Ei som heter Elena var også med =)

 

Senere på kvelden dro vi på en nattklubb/bar. Jeg må innrømme at jeg synes det er merkelig at det ikke er røykelov i Tyskland, så her er det på noen barer og slikt lov til å røyke inne, noe jeg ikke egentlig kan fordra. Takler ikke den lukta i noen særlig stor grad. Uansett drinkene her er billige og STERKE.  Jeg er jo vandt med norske drinker, hvor de bruker 2 cl alkohol. Her snakker vi om 6 cl alkohol i hver drink. Fikk en drink, som jeg syntes var alt for sterk og da jeg sa i fra til han som hadde laget den kikket han bare rart på meg. Er vist ikke vandt med at folk spør om å få svakere drinker på den plassen der.  Uansett, bra kveld ble det. Dro ikke så alt for sent hjem siden vi skulle stå opp forholdsvis tidlig for å shoppe i dag. =)


Jeg så foresten sånn ut i går ;) 

I dag har jeg og Emily vært på shopping. Brukte en hel evighet på å finne en Michael Kors butikk, som er en designer vi begge liker. stort sett er det da vesker og klokker det går i hos den designeren. Jeg endte opp med en ny klokke (har en michael kors klokke fra tidligere) som var helt hinsides fin. Gleder meg så til å få brukt den. Har ikke bilde tilgjenglig på dataen enda, så får legge ut det senere. =) Ellers har jeg bare shoppa et par topper og litt undertøy =) 

I kveld skal vi ut å spise på en av Berlins mest kjente resturanter (i følge Emily´s venn Florian) som jeg ikke helt vet hva heter foreløpig. Tysk mat på menyen er det hvertfall. Senere er planen å gå ut på byen. Ikke helt sikker på om jeg blir med på det grunnet jeg er litt sliten, men middagen skal jeg i alle fall få med meg og jeg gleder meg =)

Nå skal jeg gjøre meg klar til kveldens middag, så får skrive mer og vise flere bilder senere =) Ha en fin kveld folkens =)

(Minner om at det er muligheter for å like facebook-siden min, legger ut alle innleggene der.  Trykk i såfall på følgende link:  https://www.facebook.com/nathaliekristinbloggno )

  

6 kommentarer

Sofie-Amunda Moe

19.01.2013 kl.18:49

Kjempe fine bilder ! <3

Gina Elena

19.01.2013 kl.18:49

så koselige bilder!!

Sigrid

19.01.2013 kl.19:32

Digger Bloggen din

Maria Helene

19.01.2013 kl.19:34

Så flott du var i går, storesøss! :-)

Nathalie Kristin

19.01.2013 kl.19:35

Maria Helene: tusen takk :)

kunsten

19.01.2013 kl.20:26

Så fine dere er!

Skriv en ny kommentar

hits