Vanskelig.. + Berlin fashion week!!!!

Jeg er vist ikke flink til å oppdatere denne bloggen for tiden, men har et ganske fult tidsskjema og mye jeg skal rekke, så da blir det desverre ikke like mye prioritert. Akurat nå har jeg litt tid til å skrive før jeg skal på nattevakt.

Kan starte med å fortelle at helgen med min bestevenninne, Hanne, var veldig trivelig. På fredagskvelden da hun kom lagde vi sushi, som var en stor suksess for både meg og henne. Faktisk så stor suksess at hun har laget det selv hjemme i ettertid. Deilig følelse når man kan inspirere andre =) Vi gikk også en liten tur i området rundt her og tok en "lade opp til lørdagen øl" på den lokale puben i området her. Vi var ikke der så lenge, begge var litt slitne etter en lang dag, for min del jobb og for hennes del reise. Lørdagen ble brukt til å reise til byen og kikke litt på dagtid, samt kaffebar-tur med Emily (ei anna venninne som jeg jobber med) og heidudranes vorsspiel på kvelden. Var veldig mange der, så stemningen var god og alle var glade. Jeg liker det =) Fikk også vist Hanne deler av utelivet i Stavanger og vi håper på flere slike turer i framtiden =)  Søndagen var en daff dag, ble bare brukt til å se på sport og halvsove i sofaen, før vi kjørte Hanne til flyplassen =) Alt i alt var første helgen i januar et helt klart høydepunkt denne måneden.  Så noen bilder fra helgen (sorry dårlig kvalitet, tatt med iphone): 

 

(Hanne, Meg og Linn )


(meg og Linn)


Bestevenner <3 Hanne og meg =)

 

Så over til noe helt annet og til det overskriften er ment som. Regner med hva helgen med Hanne hadde med å gjøre som var så vanskelig. Vel det var det ikke. Den siste tiden har jeg hatt det litt tøft med meg selv, brukt veldig mye tid til å tenke og bekymre meg for fremtiden. Mest sansynlig har jeg ikke grunn til å bekymre meg i det hele tatt, men det gjør jeg vel i en liten grad likevel. Fikk for en ukes tid siden vite at samboeren hadde fått forespørsel om å reise til Brunei en periode å jobbe der. Det var i første omgang snakk om tre måneder i strekk, noe jeg synes er helt vanvittig lenge uten å se han i det hele tatt. Nå derimot er det mest sansynlig snakk om seks uker i strekk. Seks uker er helt klart bedre enn tre måneder, men jeg synes fortsatt det er lenge.  Jeg forstår jo helt klart at dette er noe som vil gi han veldig god arbeidserfaring, som vil se bra ut på en CV og som trolig vil gi gode penger i kassa, og selvfølgelig ønsker jeg at han får denne erfaringen. På den andre siden skulle jeg gjerne hatt han hjemme også, eller på kortere oppdrag i nordsjøen for eksempel.  Dette er ikke noe jeg sier for å være egoistisk, for det er ikke ment sånn, men jeg kjenner meg selv rett og vet at savnet vil være så enormt stort de ukene han blir borte. Er også "redd" for å bli ensom når det er snakk om så lange tider.

Etter disse seks ukene virker det som at det ligger i kortene at han får rotasjon til Brunei. Da blir det mest sansynlig en måned på og en måned av, men det vet vi ikke enda. Jeg har forberedt meg i lang tid på at en offshore stilling, eller en fast rotasjonsstilling ville komme. Jeg vet at det følger med den bransjen han jobber i. 
Jeg får nok bare bite tennene sammen og prøve å være så sosial som mulig de periodene han er borte, slik at jeg ikke blir ensom. Jeg får finne en eller annen måte å utvide nettverket mitt her borte, for selvom jeg har blitt kjent med noen, så er ikke nettverket så stort enda.  Dette skal nok gå bra, må bare få vende meg til tanken.  =)

Noen som har noen forslag på hvordan man kan utvide nettverket sitt når en ikke er med i noen fritidsaktiviteter og lignende? og noen som har samboer/kjæreste som er ute offshore som kan fortelle litt hvordan de opplever det?


Over til noe mer positivt. Nå skal jeg bare jobbe i natt, morgendagen skal brukes til å pakke og så drar jeg og min kollega Emily til Berlin på fredag. Der skal vi være på langweekend fra fredag til mandag. I går ringte Emily meg og sa at vi hadde fått billetter til BERLIN FASHION WEEK på fredagskvelden. Jeg er ikke SÅ opptatt av mote og aaaaaner ikke hva jeg skal ha på meg på en slik visning, men det er sikkert moro å kunne fortelle andre i ettertid at man faktisk har fått deltatt på et sånt event. Vanligvis er det vist helt umulig til å få tak i billetter, da må man enten være modell eller kjendis for å kunne delta.
Jeg ser veldig fram til å reise, komme meg litt bort fra hverdagen og stress, oppleve noe nytt, selvom jeg allerede har vært i Berlin en gang tidligere. Stor by, så får vel sett no nytt uansett =) Tror Berlin er en sånn by du kan reise til ti ganger og likevel oppleve en ny side av byen hver eneste gang. Godt lønninga kommer på fredag, for har følelsen av at det kommer til å gå litt penger mens jeg er borte! *Gledeseg*

 

Ny sveis og ny farge by the way =)


Over og ut... 

 

 

Én kommentar

Alice Lunde

16.01.2013 kl.19:48

Kjip den der :/ Men du får glede deg over at du skal til Berlin da. HELDIG!!!

Skriv en ny kommentar

hits