Jeg lever..

Jeg lever forstatt, selvom det ikke ser slik ut på bloggen for tiden ;) 
Har ikke tenkt å komme med tusen nye unnskyldninger for hvorfor jeg ikke har blogget den siste tiden, men det har på en måte vært litt godt også. De dagene jeg hadde fri og jeg fikk reise til Elverum fikk jeg slappet ordentlig av, jeg har sovet litt (ikke mye, men litt) bedre om nettene i ferien og det merkes på formen. I ferien hadde jeg litt mer overskudd enn jeg har hatt den siste tiden. =)

Merker at det har vært tøft og ikke minst slitsomt og hele tiden bruke reservelagerene med energi, slik jeg gjorde de siste dagene før jeg gikk i ferie. Så når jeg først har hatt litt ekstra energi, har jeg satt veldig pris på det. =)

Over til noe helt annet. I dag kommer bestevenninna mi, Hanne, til Stavanger. Gleden i heimen er stor. Akuratt nå er hun på gardemoen, sikkert veldig snart klar til å gå ombord i flyet og jeg er straks på vei til Sola for å få plukket henne opp der. Nå er det ganske lenge siden jeg har sett henne, så tipper gjensynsgleden blir stor for begge to =)  Får heller oppdatere dere senere på hvordan helgen ble =)

Gammelt bilde fra Arkivet, var vel hvertfall 4 år siden.

 


 

2 kommentarer

rrenate krokstad

09.01.2013 kl.20:15

Legg meg til som venn så jeg kan følge bloggen din? :-)

Nathalie Kristin

16.01.2013 kl.19:12

rrenate krokstad: Har gjort det =)

Skriv en ny kommentar

hits