Hade bra Stavanger, HEI Elverum =)

Hei alle sammen =)

Da var det endelig min tur til å ha ferie, i allefall for noen dager. Syv dagers maratonjobbing er nå over og det har tatt på kroppen kjenner jeg, men nå skal jeg altså endelig ha litt fri. Akurat nå sitter jeg på Sola Flyplass og venter på at det skal bli tid for boarding. Ikke så veldig lenge til nå. På gardemoen får jeg vel nærmere to timer å vente på bussen. Jeg er litt dårlig på å sjekke busser i forhold til fly, så timet det ikke så veldig bra denne gangen, men til gjengjeld er det ofte at flyene er forsinka og da hjelper det ikke at man har planlagt å rekke noen buss.

Jeg gleder meg veldig til å se samboeren igjen. En uke er ikke lenge borte fra han, sammenlignet med det året vi hadde avstandsforhold og kanskje så hverandre en gang i måneden eller mindre, men når du er blitt vandt med å bo med noen, blitt vandt med at de er der, ja da blir en uke faktisk ganske lenge likevel. Jeg er glad for at jeg har jobbet såpass mye i julen, for da har tiden i alle fall gått fort. Nå gleder jeg meg bare til å se han, slappe av og ha det gøy =) 

Første juledag, da jeg kom hjem fra jobb fant jeg ut at termostaten på panelovnen vår hadde røket, i alle fall tror jeg det var termostaten. Ovnen sto å lyste, men den var iskald. Det hadde blitt kaldt i leiligheten på den tiden jeg hadde vært på jobb, så jeg tente masse lys for å produsere noe varme i leiligheten i alle fall. Siden de jeg leier hos var på borte på besøk, fikk de ikke sett på problemet før på kvelden. Typisk at slike ting skjer når det er helligdager og en ikke får gjort så mye med det. Fikk i alle fall låne en vifteovn som kunne stå på mens jeg var hjemme. Tror aldri jeg har tent så mye lys samtidig før, men med masse lys og en vifteovn ble det sakte men sikkert varmt inne i leiligheten. =) Fikk beskjed om at problemet skulle fikses til vi kommer tilbake fra ferie, så da løser det seg vel =)

Jaja, nå skal jeg gå å få kjøpt meg en kaffe før vi skal boarde. Er så trøtt i dag at det er helt sjukt. Jeg har sovet dårlig om nettene i en ganske lang periode, trenger ikke gå inn på årsaken på hvorfor på bloggen, men håper det bedrer seg snart.  En kaffe hjelper meg i her og nå situasjonen uansett =)  

Ha en flott dag =) 

 

5 kommentarer

Jeanette Rustand

28.12.2012 kl.10:13

Kjempe fin blogg ! :-) På min blogg har jeg linkerunde som jeg håper du vil være med på <3

Ida Tiller

28.12.2012 kl.10:22

åå, velfortjent ;D ha en super fin reise!

mf5455

28.12.2012 kl.11:40

elverum e fin plass de ska fløtt dit æ å:D<3

Nathalie Kristin

04.01.2013 kl.18:33

Ida Tiller: Hadde en flott reise :) Bloggfri og gitt ;)

Nathalie Kristin

16.01.2013 kl.19:12

mf5455: Fin plass =) Skal flytte dit på sikt, vet ikke helt når :)

Skriv en ny kommentar

hits