Jobb-Maratonn!!!

Jaja, da var jeg i gang med jobbmaratonet mitt. Fra i går til jeg har "ferie" skal jeg jobbe syv vakter i strekk, noe som er ganske mye. Jeg er spent på hvor sliten jeg kommer til å være når maratonet er over, men i mål skal man nok komme. =) Jeg får bare tenke på at på fredag skal jeg reise til østlandet å nyte noen velfortjente dager med fri, så får det være motivasjonen min.

Skal innrømme at jeg er litt misunnelig på alle de som har skrevet på facebook at de har juleferie, men jobber man som sykepleier så vet du at du lite sansynlig får fri hele julen. Vi trengs på jobb året rundt for at helsevesenet skal fungere. Pasienter blir syke året rundt, det er jo ikke slik at dem nødvendigvis holder seg friske i jula eller påskeferien, selvom det hadde vært en fin situasjon for oss som jobber i helsevesenet. Nei, vi må nok bare bite i det "sure" eplet og trå til, så får man heller tenke på at man ikke skal jobbe julekvelden hvert år. Det går trossalt litt på rundgang. 

For meg er det nok litt ekstra sårt å jobbe juleaften i år fordi jeg jobbet julekvelden i fjor også. Sånn går det når man begynner i ny jobb. Jeg hadde nok fått fri juleaften hvis jeg hadde gått inn for det i år, men siden jeg harre arbeidshelga mi rett før juleaften og det generelt ikke er så mange som ønsker å bytte arbeidshelg i jula, så tenkte jeg at det letteste ble å jobbe litt intensivt i jula, og så heller få litt langfri rundt nyttår og det fikk jeg =) Så nå er det seks vakter igjen, straks på jobb nå =)

Jeg får i allefall bidra til å gjøre pasientenes jul så god som mulig i den situasjonen de er i, siden de ikke kan være hjemme i jula. Det hjelper litt på å vite det =)
Hva tenker dere om julejobbing? 

 

Et gammelt bilde av meg og Lillebror, tror det var julen 2009/2010
Good old times =)
Én kommentar

julieeee

22.12.2012 kl.14:07

Du får ha lykke til med jobbbingen!

Selv skal jeg selge aviser tre dager i juleferien

Skriv en ny kommentar

hits