16.12.2012

Oi, da har det vist gått ca en uke siden sist innlegg fra meg, noe som ikke er bra. Hatt det litt travelt de siste dagene, vært på jobb, vært en del sosial på fritiden og jeg har også vært på julebord med flotte kollegaer.  Har jeg hatt med meg kamera i disse anledningene tror dere? Vel, det hadde jeg ikke, så blir ingen spennende bilder i dag heller. Jeg hadde faktisk tenkt tanken på å ta med kamera på julebordet, men da jeg fant det var det ikke strøm på det, og det var liten mulighet for å lade det i siste liten. Kjedelig, men forhåpentligvis får jeg vel noen bilder av andre som var med. =) Julebordet var foresten kjempe kjekt, god mat og gode kollegaer =)

Nå er det faktisk bare en uke igjen til jul og den uka består egentlig bare i jobbing for min del, utenom torsdag, da har jeg fri. Ellers blir det jobb hele neste helg, samt mandag-torsdag neste uke, før jeg endelig skal ha litt fri mot nyttårshelga og et par dager etter det =) Kjenner jeg gleder meg =)
Har mye å se frem til på nyåret så langt, 4-6 januar får jeg besøk av min bestevenninne, så skal jeg til BERLIN fra 18-21 januar, avsluttningsfest for en på jobben i slutten av januar, så er det vel no nyttårsbord med samboeren sin jobb i februar. I juni skal vi til BULGARIA, som jeg gleder meg helt sykt til. =) Sånn fortsetter det vel =) Hvis ikke jorden går under snart da, noe jeg virkelig IKKE har troa på. ;) 

Hva gleder dere dere til på nyåret? =)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits