JEG skal til BERLIN!!!

Hei =)

I går bestilte jeg og ei venninne weekendtur til Berlin i januar. Kan nesten ikke tro det enda, men jeg gleder meg helt enormt mye. Skal bli godt å komme seg litt vekk, få litt andre impulser og oppleve noe nytt. Nå er det slik at jeg har vært i Berlin en gang før, men det var bare en dagstur, da resten av oppholdet mitt i Tyskland var i Hamburg og omegn der. Derfor gleder jeg meg litt ekstra til å komme tilbake til Berlin og få oppleve litt mer av byen denne gangen.  Selvsagt blir det nok shopping også, vi er tross alt jenter. =)

I tillegg til at vi bestilte tur i går, ble det den store bakedagen. Vi lagde pepperkaker og lussekatter og ikke minst tidenes STYGGESTE pepperkakehus. Trur aldri jeg har sett eller laget et så stygt pepperkakehus i mitt liv, men sånn går det når man klipper for stort hull i melisposen og man blir litt overivrig. Målet vårt var heldigvis ikke at pepperkakehuset skulle bli fint. Vurderer nesten å lage et nytt hus, fordi det er så stygt at jeg ikke vet om jeg "tør" å få gjester med dette huset stående fremme. Ble en trivelig kveld i alle fall, med mye god lukt i leiligheta. Hadde egentlig ikke tenkt å bake noe i år, siden jeg skal jobbe hele jula, men skitt au, får ta med det som ikke blir spist på jobb =)

 


ALT for mye pynt på taket.. og noen av seigmennene detter nesten ned.. jaja..  =POg foresten, jeg glemte å si hvordan det gikk med den hjemmelagde sushien min her om dagen. Syns det ble overaskende bra. Siden vi har liten riskoker måtte jeg koke ris to ganger, noe som er litt upraktisk. Den første risen ble ikke helt perfekt, riskokeren kokte litt ujevnt, slik at risen ble litt små-grøtete. Men risen i omgang to ble helt perfekt. Maten falt i alle fall i smak hos disse gutta (samboeren og kameraten hans), så da får jeg vel være fornøyd =) 


Mine aller første Maki, med laks, avokado og mango =) nam =)

4 kommentarer

- Elina

06.12.2012 kl.08:26

Så heldig du er! Fint pepperkakehus, skal bake ett snart jeg og. :-)

rebeccamdb

06.12.2012 kl.08:57

Åå så koselig! Skal på venninne tur til Barcelona snart :) Kos deg masse i Berlin!

Nathalie Kristin

06.12.2012 kl.16:33

Elina: Det finnes jo ikke fint.

- Elina

06.12.2012 kl.18:09

Jo, det var koselig fint ;-)

Skriv en ny kommentar

hits