Happy Tirsdag =)

Hei alle sammen =)
Sorry for at det ikke ble noen blogginnlegg i går, men jeg orket rett og slett ikke. Sånn går det når man har jobbet tre nattevakter på rad, det tar litt på kreftene. I dag er det tirsag og jeg er "fit for fight". Når jeg ser ut vinuet i dag og ser det fine været, blir humøret på topp. Når man ser temperaturen derimot blir man litt mer skeptisk. Har ikke vært ute enda, men har sett at det var meldt -9-10 grader i dag. Det er KALDT til å være i stavanger. Ikke ofte det er så kaldt her om vinteren. Det er nå jeg skal være glad for at jeg var hjemme for noen helger siden å hentet bergans dynjakka mi, jeg slipper å fryse =) Jeg er jo vandt med veldig kalde dager fra den tiden jeg bodde på Gjøvik så jeg tror egentlig ikke det skal bli så stort problem =)

Fordel med kulden = Snøen blir liggende =D
I kveld skal jeg prøve meg på å lage sushi for første gang her hjemme. Jeg ble litt overrasket over at samboeren min faktisk spurte om vi kunne lage det, ettersom han var så skeptisk første gang vi spiste det sammen, som også var hans første gang med sushi. Den gangen ei venninne kom innom med sushi til meg da jeg var sykemeldt, da fra en annen take away sushi bar, og han smakte da, likte han det mye bedre. Så ble vi invitert på hjemmelaget sushi hos ei venninne og da spiste han som aldri før, var helt tydelig at han likte det for å si det sånn. 
Jeg er spent på hvordan det skal gå når jeg skal lage sushi for første gang selv. Skal se om jeg finner noen fremgangsmåter når det kommer til risen på internett. Hvis ikke må jeg nok ringe min gode venn, Anne- Marie for å få litt hjelp. =)

Skal legge ut et innlegg senere og fortelle hvordan det gikk med sushien. Håper det går bra =)


 

2 kommentarer

Sunniva

04.12.2012 kl.17:22

Gleder meg til up-coming sushi veiledning! hahaha, håper det er like kaldt når eg kommer hjem...julestemning!

Nathalie Kristin

04.12.2012 kl.19:07

Sunniva: haha,veit ikke heeeelt om jeg er den rette til å ha up-coming sushi veiledning ;) Men gøy å prøve litt ;)

Skriv en ny kommentar

hits