Dette synet....

... Fikk jeg på vei hjem i morges, etternattevakt:

Litt utydelig bilde, siden jeg tok bildet med iphonen mens jeg gikk.. Smart Nathalie, smart... Uansett, herlig syn i Stavanger for oss østlendinger :-)

Da jeg kom hjem fra nattevakt endte jeg opp med å legge meg på sofaen å sove.. Prøvde først å legge meg på soverommet, men siden samboeren var på byen i går kveld og det stinka alkohol på hele soverommet, endte jeg opp med å ta gjestedyna med til stua. Tror det er flere enn meg som ikke orker den lukta av folk som har drukket store mengder alkohol, når man ikke har rørt en dråpe selv.. For min del blir jeg nesten fyllesyk av å puste inn den lufta når jeg er edru selv, jeg som ikke blir fyllesyk når jeg drikker selv engang.. Nei da er sofaenet mye bedre alternativ for meg.

Klokka 12 våknet jeg, noe som er alt for tidlig etter nattevakt, spesielt når du vet du har flere nattevakter igjen.. Men lys våken var jeg, så da var det bare stå opp og prøve igjen litt seinere. Så ble litt søvn på ettermiddagen, heldigvis :-)

Over til noe helt annet, jeg skulle ta bilde av julegata som de har tent der jeg bor, og det gjorde jeg i går, på vei til jobb :-)

Synes egentlig det ble ganske fint jeg. Lyser hvertfall opp gata når det er mørkt :-)

I skrivende stund er jeg på vei til jobb. Nattevakt 2/3 i natt. Blogg på mobilen ( blogg.no sin app for iPhone ) er genial når man ikke har tid til å blogge fra pc'n :-) så dere får ha en fin kveld, og overse eventuelle skrivefeil ( med tanke på autokorekt på iphonetastaturet) :-)

3 kommentarer

Lenelene

01.12.2012 kl.20:50

Å så koselig :D

Koselige julegata, isje mye julegata rundt her eg bor, men eg har ihvertfall fått opp julalyså. Di går vilt babanas i vinduet og rundt ytterdørå :D

Sunniva

01.12.2012 kl.21:17

God vakt!

Nathalie Kristin

01.12.2012 kl.22:29

Lenelene: Haha, får du sånn skikkelig american house da eller :P?

Skriv en ny kommentar

hits