ENDELIG Fredag =D

I dag er det endelig fredag og det er det sikkert flere enn meg som tenker i dag, men jeg tipper på at dere tenker det fordi dere skal ha fri i helgen? For min del er det motsatt. Jeg sier ENDELIG fredag, fordi jeg skal jobbe hele helgen, heldige meg. Det er kanskje ikke ofte jeg roper hurra for at jeg skal jobbe nattevaktshelg, men når en har vært sykemeldt i to uker, og egentlig på den måten hatt ufrivillig fri, ja da gleder en seg faktisk til å jobbe. Ja, en gleder seg til og med når det er snakk om tre nattevakter i strekk. Blir spennende å se om jeg sier det samme i morgen, men jeg gleder meg like vel.  Skal bli greit å komme igang igjen =)

Selvom jeg gleder meg, har jeg ikke hatt den beste oppladningen til å jobbe nattevakt i kveld. Lå i senga ganske lenge før jeg fikk sove i natt. Tror jeg så siste gang på klokka ca 02.30. Litt før kl 07.00 i morges dro samboren på jobb og da våknet jeg og fikk ikke sove igjen. Ikke mange timene søvn nei, men har heldigvis sovet et par timer fra kl 13-15.15.  

Trøttesen gitt..

For dere som skal ha fri, så ønsker jeg dere en riktig god frihelg, den har dere sikkert fortjent. For dere som skal jobbe i helga, så ønsker jeg dere en riktig god arbeidshelg =) 

 

Og så vil jeg bare minne dere på facebooksiden for bloggen, den finner du ved å trykke HER, eller bare kopier denne linken: https://www.facebook.com/nathaliekristinbloggno  . Der vil alle oppdateringer bli lagt ut, slik at dere kan følge med når nye innlegg kommer. Husk å  LIKE siden. =)

Én kommentar

lejlared

30.11.2012 kl.16:42

fin blogg:) hadde vært fint med en kommentar på bloggen min:)

Skriv en ny kommentar

hits