Tenning av julegaten!!

Kom over en status om at de skulle tenne julegaten her hvor jeg bor i dag, og da slo det meg at det faktisk er veldig kort tid igjen til jul.  Så i den anledning tenkte jeg at jeg skulle dele noen av mine favoritt julesanger med dere. Er vel lov det nå, som de driver å tenner julegatene rundt om kring? Og så glemmer vi alt som skal gjøres noen dager til, med tanke på julegavehandling og slikt ;) Det orker jeg ikke tenke på riktig enda.

 

Himmel på jord -  Maria Arredondo sin versjon =) 

 

 So this is Christmas - Celine Dion

 

 Ja, det er jul - Kristin Rian Bjørndal 

 

Deilig er jorden - Oslo Gospel Choir 

 

 

Dette er bare noen få av veldig mange favoritter, men håper det ble litt julestemning ut av det likevel. I år skal jeg faktisk ikke feire jul, som blir litt rart, men sånn er det å jobbe som sykepleier. Jeg skal jobbe seinvakt på juleaften, men det blir sikkert koselig det og. Prøve å lage litt julestemning for de stakkars pasientene som er innlagt på sykehus i julen. Heldigvis har jeg fått fri rundt nyttårs =)

2 kommentarer

Ane

29.11.2012 kl.18:48

Så koselig! Jeg er fortsatt lei meg for at jeg ikke fikk vært med på tenning av julegaten i hjembyen min fordi jeg studerer i england :(

Nathalie Kristin

29.11.2012 kl.21:23

Ane: Ja, er litt sjarm over det hele.. Gikk glipp av akuratt da de tente lysene.. var akuratt litt for sent.. Men det koselige er at alle butikkene og kaffebaren var oppe til kl 22 i kveld.. Var skikkelig koselig å sitte der på kveldstid og drikke kaffe, når det vanligvis stenger kl 17 =)

Skriv en ny kommentar

hits