Give me the summer back!!!!

I dag, når jeg sitter å kikker ut vinduet og det første jeg ser er grått og delvis vått vær (som desverre ikke er noe nytt når man bor i Stavanger) må jeg innrømme at jeg savner sommeren veldig. Jeg må også si at jeg lurer på hvor sommeren ble av dette året her. Juni kommer, man venter på sommerværet, venter litt til og enda litt til. Plutselig kom September, Oktober og nå er det november. Sommerværet så man ikke akuratt mye til dette året her gitt, og de få dagene med sol var det så kaldt at det ikke gikk ann å gå i shorts og t-skjorte da heller. 

Sommeren er jo en tid på året som de aller fleste gleder seg til, i håp om å få noen måneder med sol og varme temperaturer, for ikke å snakke om lange slappe dager på stranden eller på båttur. Med fint vær følger godt og lystig humør, i alle fall for meg. Bare en dag med sol og varme gjør underverker for humøret mitt, men det er klart at når de dagene har vært i undertall delux hele sommeren, så merker en det veldig godt når vinteren og mørketiden kommer.  

Merker jo for hver dag som går nå at det blir tidligere mørkt og her i Stavanger kommer det jo ikke akuratt mye snø heller, så da blir det jo enda mørkere enn det jeg er vandt med i forhold til tidligere plasser jeg har bodd. Det er mørkt når en står opp til jobb, så jobber en kanskje hele dagen og da blir det også mørkt på vei hjem, slik at det blir lite dagslys man får med seg. Jeg merker det spesielt på humøret, jeg blir mye mer trøtt i vinterhalvåret i forhold til sommerhalvåret.

Er det flere enn meg som føler det sånn? At en er mer trøtt i vinterhalvåret, når det er mye mørkt og en ikke får det lyset man trenger? Hørt om mange som tar solarium i vinterhalvåret kun for å få litt lys og følelsen av sommervær. Har ikke prøvd ut det i noe stor grad selv, men det kan jo kanskje hjelpe på ? 

 


(Drømme seg bort... Elsker å være i båt om sommeren.
Bildet er tatt i sommer, en av de få soldagene jeg fikk i løpet av ferien)

 


åhhhh.... dette lengter jeg etter....

 

Nå er det bare å komme seg gjennom vinteren og lengte frem mot juni, for da skal jeg til Bulgaria. Det blir faktisk min første sydentur, så det er lov å håpe på at jeg vil få litt flere soldager der, enn jeg vil få hjemme i Norge, for ikke å snakke om litt varmere temperaturer.

Noen som har vært i Bulgaria, som har noe bra å si om det Landet? =) 

5 kommentarer

Har aldri vært i bulgari før, men kunne tenkt meg dit :-) Savner sommeren jeg også!

maarie

29.11.2012 kl.13:20

savner sommeren jeg også :/

Rikke & Jules

29.11.2012 kl.13:40

savner sommeren selv, men nå gleder jeg meg først og fremst til jul! :))

Amalie

29.11.2012 kl.14:57

Deler den ass! Savner sommer!

Nathalie Kristin

29.11.2012 kl.15:00

Amalie: godt å høre det er flere :)

Skriv en ny kommentar

hits