Bli frisk igjen min kjære....

... Iphone..

Okei, nå virker jeg sikkert helt utrolig overfladisk, men akuratt nå er det slik jeg føler det. Jeg tror ikke jeg er så overfladisk som jeg høres ut som, sånn egentlig.

Jeg leverte min iphone 4 inn til service i dag fordi den hjem-knappen ikke fungerer helt som den skal. Den henger seg opp og jeg må trykke flere ganger før jeg kommer ut av programmene jeg bruker inne på mobilen. I tillegg har jeg slitt med at det kommer opp feilmelding om at sim-kortet ikke er installert og/eller "simkortfeil". Dette skjer spesielt når jeg må skru mobilen av helt, f.eks i forbindelse med flyturer. Og det er utrolig ekkelt at simkortet plutselig ikke fungerer og at folk på den måten ikke får tak i meg hvis det skulle være noe viktig. Er jo ikke alltid jeg oppdager at simkortet klikker med en gang.

Så derfor har jeg som sagt da levert mobilen min, i håp om at dette går på garantien og at jeg får en ny en. Jeg kan inrømme at jeg savner telefonen min allerede. Egentlig mest fordi den er praktisk i form at du kan legge inn mailen, slik at jeg slipper å logge på mac´en for å sjekke den, eller bare det at jeg skal sjekke buss-ruta på nettet.

Fikk jo selvfølgelig en lånetelefon da, som jeg kan bruke mens jeg venter på servicen skal bli ferdig. Denne telefonen er en Samsung fra forige århundre. Okei, greit, det fantes ikke slike telefoner på den årstiden, men den har ikke kamera og heller ikke internett. Det var også veldig uvant å ikke skrive på en touch skjerm. For noen år siden var jeg en reser på å skrive tekstmeldinger på telefoner med sånne knapper, men det kan jeg innrømme at jeg overhode ikke er nå. Tror jeg brukte fem minutter på å skrive en melding med kanskje 20 ord.

 
Det er helt utrolig hvor avhengig du blir av disse smarttelefonene. Nå har det kanskje gått 5-6 timer siden jeg leverte fra meg min iphone og jeg savner den allerede.  Håper disse to ukene går superfort, i mens får jeg klare meg med mobilavvenning. Jeg har jo ikke like mye bruk for telefonen nå, som hvis jeg hadde hatt en smart-telefon med apper og slik. Denne kan jeg kun ringe eller sende sms med, så går nesten utifra at jeg ikke kommer til å bruke den noe særlig. =) Hvem vet, kanskje jeg blir flinkere til å bruke telefonen min mindre når jeg får den tilbake? =) 

 

Noen flere som har hatt slike problemer med sin iphone og har noen erfaringer med om de fikk dekt det på garanti?

3 kommentarer

Hørt om flere som har hatt det problemet. Jeg har heldigvis ikke hatt det :)

Nyo

05.11.2012 kl.18:15

sikkelig fin blogg kommentere tilbake ?

kariannek0

05.11.2012 kl.18:18

heh, huff da! Håper dere får fikset den:)

Skriv en ny kommentar

hits