Frihelg =)

Hei alle sammen

Denne helga har jeg helt fri fra jobb og det er himmelsk deilig, det må jeg bare innrømme. Har jobbet inn to vakter på to uker, og jeg går normalt sett i en hundre prosent stilling, slik at det har jeg kjent litt på kroppen i helga. Jeg vet at det er min egen feil at jeg har jobbet inn to vakter på så kort tid, så jeg skal overhode ikke klage og det er ikke ment som klaging. Jeg trenger nemlig et par dager fri i november, og da er det greit å ha jobba de inn på forhånd, slik at jeg slipper å "skylde" avdelinga timer i etterkant. Det blir som å skylde penger og det liker jeg ikke.

Uansett, godt å ha noen dager å slappe av litt på, hente seg litt inn igjen og lade opp til en ny arbeidsuke. Uka som kommer skal jeg ha full arbeidsuke, det vil si at jeg jobber fem vakter fra mandag-fredag, så uka kommer nok til å gå fort. Neste lørdag skal vi feire Anne-Marie sin bursdag og det ser ut til at vi blir en liten gjeng som skal samles. Tror det blir en artig kveld, utelivet i Stavanger har mye å by på, det vil si at det er mange uteplasser å velge imellom =)

Helgen nå har jeg egentlig ikke brukt til så veldig mye, som jeg nevnte kjente jeg litt på at jeg har jobber mye i det siste og var litt sliten, spesielt litt anspent i nakke og skuldre og litt hodepine, men det har heldigvis gått over. I dag har jeg tenkt å prøve å være litt ute. I Stavanger må man passe på å nyte finværet når det først dukker opp, siden det ofte er en liten stund mellom hver gang finværet dukker opp =) Kanskje jeg tar en tur til byen i kveld for å møte ei venninne og ta en kaffe, vi får se =) Siste dagen i helga skal i alle fall nytes, det er sikkert =)

 
Har ikke noe bilde å dele med dere i dag, da jeg rett og slett ikke har tatt noen bilder i den siste tiden. Er håpløs til å ta med meg kamera for tiden. Men tenkte legge med teaser på en sang jeg har fått dilla på den siste tiden (ikke lagt ut i full versjon på youtube enda). Hørt den litt på radio og den finnes i full versjon for dere som bruker Spotify =) 

Carina Dahl - NLTO (Not like the others )
(hør den gjerne på spotify, full versjon der) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits