ENDELIG er den her!!!!

Hei alle sammen =)

På tirsdagkveld kom samboeren min hjem, som jeg fortalte om i sist innlegg, noe jeg er kjempe glad for. For dere husker kanskje at jeg snakket om at jeg hadde kjøpt meg sykkel og at jeg gledet meg til å få den, og siden har jeg ikke blogga et ord om sykkel? Vel, den hadde samboeren og verdens beste kjæreste med seg tilbake fra østlandet og i går fikk jeg den, endelig. Har ikke fått brukt den så mye enda, men jeg tok så klart en liten prøvetur på litt over 6 km i går, og første intrykket var kjempe bra =) Angrer ikke på at jeg har kjøpt den så langt i alle fall. Jeg har valgt å kjøpe med kombipedaler, slik at jeg kan bruke vanlig sko når jeg sykler, for foreløpig har jeg ikke sykkelsko, men jeg slipper å endre pedaler når jeg får kjøpt meg sykkelsko. Får heller kjøpe ordentlige klick-on pendaler når jeg kommer litt inn i det =)
Og i tillegg må jeg nesten få kjøpt meg en bak-skjerm, slik at jeg ikke blir våt hvis jeg sykler ute når det regner eller har regna. =)

 


Og her er "gullet" mitt, en Diamnt Apex T5 - damemodell =) 
Sorry litt crappy kvalitet på bilde, men ble tatt i går kveld når det var mørkt og det regna, med mobilkamera.. 
Dømt til å bli dårlig da.. 

Hva syns dere?

 

Nå må jeg stikke, nattevakt next =)
 

3 kommentarer

Såå fin den var <3burde kanskje kommt meg ut å syklet jeg også men jeg har ikke tid holder på med både ridning og fotball :) <3

LiveLoveLife

04.10.2012 kl.20:00

ååå fy drit kul sykkel!!!!!!!!!!!!!!

carmenl foto

04.10.2012 kl.20:22

Kult!

Ta gjerne en titt på bloggen min,kanskje legge igjen en kommentar? :)

Skriv en ny kommentar

hits