Hvordan komme seg i seng til vettug tid ??????

Hei alle sammen =)

Nå er klokken ca kvart på to på natten og jeg har enda ikke kommet meg i seng. Heldigvis har jeg seinvakt i morgen, slik at jeg kan sove litt ut på formiddagen, før jeg skal på jobb. I kveld har jeg vært i byen med Emily, ei jeg jobber med, og drukket kaffe. Kanskje ikke helt lurt å drikke kaffe når klokka er over åtte om kvelden, men det var jo så koselig =) For å være helt ærlig tror jeg ikke kaffen er årsaken til at jeg enda ikke har kommet meg i seng. Jeg er nok en merkelig skrue når det kommer til det punktet der, fordi når samboeren er hjemme har jeg ingen problemer med å gå å legge meg, men med engang han er borte, da kommer jeg meg aldri i seng til vettug tid. Er det noen flere som har det sånn?

Uansett, jeg har undret meg litt over dette de siste dagene, i og med at samboeren er hjemme og på jakt denne uka, og det har gjentatt seg alle dagene han har vært borte, at jeg ikke har kommet meg i seng. Så jeg lurer jo litt på hvorfor det er slik. Jeg har en teori om at jeg har blitt for vandt med å sove med han nå, at jeg ikke liker å sove aleine lenger. Vet ikke om det har noe med trygghetsfølelsen å gjøre, altså at det er godt og trygt å ligge i en armkrok hele natta, og at jeg er vandt med at det er en der når jeg våkner? At det på en måte føles stusselig å ligge i en så stor seng, med dobbeldyne alene. 

Jeg er jo ikke redd for å være alene hjemme, synes jo faktisk det er litt godt og av og til ha litt alenetid, kun for meg selv hvor jeg ikke trenger å ta hensyn til alle og en hver mann hele tiden.  Hadde jeg vært redd for det derimot, hadde jeg skjønt hvorfor jeg ikke hadde likt å gå å legge meg i tide.  Jaja, tror jeg rett og slett bare må bli "Strenge-Nathalie" og gi meg selv disiplin til å komme seg i seng. Bare sette på en alarm på telefonen eller noe som sier "nå SKAL du legge deg", for å så bare gå å pusse tenner og legge seg i seng. Det måtte da selvfølgelig være forbudt å ta med data´en på soverommet (en stygg uvane jeg har, desverre) og IKKE lov å sjekke facebook på mobilen.

Hva gjør dere for å komme dere i seng til normal tid? Jeg tar gjerne imot noen tips altså, som kanskje kan hjelpe meg =)


Foresten, jeg var flink både i går og i dag (som nå etter klokkeslettet å bedømme blir i forigårs og i går) til å dra på treningssenteret og kjøre et par harde treningsøkter. Heldigvis kjente jeg ingenting i beinet mitt, som jeg har slitt litt med beinhinnebetennelse i sommer. Er litt redd for at jeg skal overbelsaste, men nå skal jeg jobbe hele helgen og da blir det ikke noe trening da, så det skal vel gå greit. Ikke for det, jeg går jo utrolig mye på jobb, så kommer ikke til å sitte stille i helga akuratt, men er nok greit at jeg ikke skal trene oppå det igjen de kommende dagene. Får heller ta det igjen når mandagen kommer =)

En sliten men fornøyd Nathalie etter trening på Onsdag. 
Skjønner ikke egentlig hvorfor jeg legger ut dette bildet, men hadde ikke noe bedre å legge ut uansett.. 

NÅ skal jeg prøve å komme meg i seng, les PRØVE!!! 
Natta =)

 

7 kommentarer

Kristine

28.09.2012 kl.09:52

Haha, kjenner meg litt igjen der! På hverdagene stopper det seg jo selv, i og med at jeg må stå opp halv sju, men på helgene... Jeg er virkelig håpløs!

Lillasjel

28.09.2012 kl.10:24

For å komme meg i seng går jeg rett og slett og legger meg,hehe. Sett på alarm en halv time før du bør legge deg og så Just do it:)

Joachim

28.09.2012 kl.10:40

fin blogg du har

et bra innlegg

du skriver veldig bra :)

Ta en titt, og legge igjen en kommentar :-)?

Nathalie Kristin

28.09.2012 kl.11:36

Lillasjel: Ja, du sier noe der. må vel bae være streng med seg selv og faktisk bare gå til sengs.. jeg har jo ikke noe problem me å sove når jeg førs kommer meg i senga :P

Nathalie Kristin

28.09.2012 kl.11:37

Kristine: Håpløs selv da jeg, men det er kun når samboeren er borte.. Når han er hjemme er jeg stort sett i seng mellom 22-23 på kvelden, som er passe tid :)

Stine Marie

28.09.2012 kl.12:19

Ja der spurte du egentlig om det spørsmålet jeg og lurer veldig på..... Men jeg er skikkelig natte menneske!:P Hehhe :D Men det får man jaggu igjen om morran :)

ha en god helg :D Klemmer

Nathalie Kristin

28.09.2012 kl.23:37

Stine Marie: Jeg også er opprinnelig fryktelig glad i å sitte oppe på nettene når alle andre sover ;) Men som du sier, velger man å sitte oppe hele natta, ja da får man rett og slett en tøff morgen etterpå ;) God helg til deg og, og klem tilbake=)

Skriv en ny kommentar

hits