Ser du på jakten på kjærligheten?

I dag har dagen gått utrolig fort, både på jobb og etter jeg kom hjem. Fikk besøk av ei venninne etter jobb og vi spiste thai-mat fra take away´en borti gata her. Var sterk men god mat. Siden vi er jenter og ikke fikk sett jakten på kjærligheten på mandag, fikk vi sett den i dag via Sumo på tv 2. Egentlig må jeg si at jeg er litt flau for å innrømme at jeg ser på det.

For det første er konseptet til jakten på kjærligheten helt oppbrukt, det har jo gått veldig mange sesonger av det programmet der. Hvor mange flere sesonger skal de egentlig lage?

For det andre synes jeg egentlig ikke noe om hun nye programlederen. Altså, jeg synes ikke hun virker som noen ille person på noen som helst måte, jeg bare tror hun ikke passer helt inn i konseptet. Hun hadde nok passet bedre til et program som norske talenter eller lignende.

For det tredje så blir jeg periodvis utrolig flau over å se hvor kleint det kan bli mellom frierne og "bonden". Spesielt på disse speed-datene de har, når det blir sånn pinlig stillhet og ingen av dem vet hva de skal si. Nå er det klart at tv 2 kan klippe og redigere det slik at det kanskje skjer flauere ut enn det kanskje opprinnelig var, men kan også forstå at det kan bli utrolig kleint fordi man har et helt kamerateam i samme rom. Ei jeg "kjenner" var med i en sesong tidligere og hørte fra henne at det ble utrolig unaturlig å skulle være på date med en person, og så ha så mange mennesker rundt seg samtidig og det er egentlig forståelig også, vet at jeg ikke hadde taklet det på noen som helst måte selv.

For det fjerde skjønner jeg egentlig ikke hvorfor folk ønsker å "blotte" livet sitt i en slik serie. Dette gjelder alle slike programmer egentlig. Klart, de kan jo være heldig å faktisk finne kjærligheten og i såfall er det kanskje verdt det, men du viser veldig mye av deg selv til hele den norske befolkningen.  

 

Så da sitter jeg igjen med spørsmålet; hvorfor ser jeg på det da, med så mange grunner til å egentlig ikke se på det? Jeg tror ikke jeg har noe fasitsvar på det, men tror nysgjerrigheten er det som lokker meg. Finne ut hvem bøndene er, hvem frierne er og hvordan det hele ender til slutt..? Pinlelig, men sant. Så nysgjerrig er jeg faktisk. 


Årets jakten på kjærligheten-bønder
(bilde lånt av tv2.no)

Uansett, dagen har vært koselig, skikkelig jenteettermiddag etter jobb. I kveld er planen å komme meg i seng tidlig. Vet ikke helt hvem jeg prøver å lure, for hvis jeg kjenner meg selv godt nok så kommer jeg meg ikke i seng så tidlig som jeg har tenkt, heller tvert i mot. Men skal i hvert fall prøve =)  

5 kommentarer

Kristine GP

25.09.2012 kl.21:54

Fin blogg du har!

Jeg pleier ikke å se på jakten på kjærligheten ;)

kristin mt

25.09.2012 kl.21:55

Synes det er bortkastet lisens egentlig, to uker etter at innspillingen er ferdig, så slår de jo opp !! For en "kjærlighet"... My Ass. Men andre som faktisk liker det, må gjerne for min del se på det, men jeg synes det er noe skikkelig piss...

Nathalie Kristin

25.09.2012 kl.21:55

Kristine GP: Det burde ikke jeg gjøre heller, men du vet.. =P Bedre lykke neste sesong, da skal jeg prøve å la være å se ;)

takk foresten=)

photographerceciliekj

25.09.2012 kl.21:56

SER PÅ DET AV OG TIL :) FIN BLOGG :) TA TITT PÅ MIN OGSÅ ? NYE FASHIONBILDER UTE NÅ :)

Nathalie Kristin

25.09.2012 kl.21:58

kristin mt: Er jo egentlig veldig enig. Innspillingen varer typ en uke, og på den tiden skal de liksom finne ut om følelser og alt sånt.. så er enig i at det egentlig er piss.. ;) Jeg kunne aldri deltatt i noe slikt selv i hvertfall

Skriv en ny kommentar

hits