Vellykket feiring - BILDER =)

Som jeg nevnte i forige innlegg, feiret jeg bursdagen min på lørdag. Dagen ble feiret med tre koselige venninner og jeg må si jeg storkoste meg. Etter en stressende uke på jobb var det godt å bare kunne slappe av og drikke et par glass vin, gå ut og ha det litt gøy. Rett og slett koble av fra alt som heter jobb. Vi feiret bursdagen min hos min venninne, rett og slett for at hun har det fantastisk fin leilighet og så har hun bedre plass enn jeg har i min leilighet til å ha gjester. 
Jeg fikk servert kake og det var også lagt frem potetgull.

Etter noen timer med noe godt i glasset tok vi turen videre til en uteplass som heter Backstage. Der var det mye folk og livemusikk, noe som passer bra for meg som er relativt musikkinnteressert. Ble positivt overrasket av bandet og vokalisten, som gjorde en god jobb hele kvelden. Plutselig hører jeg at vokalisten synger en bursdagssang. Jeg tenkte i grunnen at det var rart hvis den sangen liksom sto på hennes "program", men plutselig dukker mitt navn opp i sangen og jeg skjønte at ei av mine venninner hadde sagt i fra at jeg hadde bursdag. Jeg må innrømme at jeg blir litt flau i slike situasjoner, men shit au, en har bare bursdagsfeiring en gang i året.

Kvelden alt i alt ble veldig vellykket og jeg fant også ut at utelivet i Stavanger er ganskje bra. Er i hvertfall mye liv. Jeg fikk sove hos venninna mi, noe jeg er glad for, for da slapp jeg å ta nattbussen hjem alene =) Dagen etter dro jeg en tur til ei anna venninne som ikke var med på lørdag på grunn av at hun er høygravid. Var kjempe koslig og fikk den søteste gaven av henne, nemlig en boks jeg kan ha på benken som det står "TE" på. Har ønsket meg en slik en stund, så det passet meg yppelig.

 

Noen bilder fra lørdagskvelden: 
 


Emily, meg og Karin =)
(som dere ser endte jeg opp med den rød/rosa kjolen)


Emily, Anne-Marie og meg 


Takk for en trivlig kveld snupper =)
Må gjentas =D 

3 kommentarer

nattefr0st

24.09.2012 kl.23:23

Så bra at du hadde en flott bursdagsfeiring. Er viktig å koble litt av, og leve livet. Spesielt når det er feriring av sin egen bursdag. :)

Aleksander Den Store

24.09.2012 kl.23:30

Så koselig ut! : )

Nathalie Kristin

24.09.2012 kl.23:40

nattefr0st: Du sier noe der, og selvom jeg var sliten på søndag, så hadde jeg fortsatt lada opp bateriene og ble klar for en ny uke på jobb =)

Skriv en ny kommentar

hits