søvnløs

Århhh.. Jeg er så utrolig sliten og trøtt, og jeg aner virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg snart... Likevel får jeg ikke sove.. Blir liggende i senga med urolige bein, tankene er på alt mulig som de ikke bør være når man skal sove og jeg merer godt at det distraherer meg. Det hele endte med at jeg sto opp igjen, i håp om at kroppen skal få ro, slik at jeg kan gå å legge meg snart. Jeg har egentlig ikke lyst til å sitte oppe, for i morgen reiser samboeren min hjemover for å være på jakt en ukes tid, så aller helst ville jeg bare ligget i armkroken hans og sovet trygt og godt nå, men som sagt får jeg ikke roen i meg.. 

Lurer på hvorfor kroppen ikke vil roe seg, når jeg kjenner så godt at jeg er sliten og megatrøtt. Virker som om kroppen min kjemper for å holde seg våken, til tross for at hjernen sier at det er på høy tid å få sove og bli uthvil. Akuratt som kroppen motarbeider seg selv.. Veldig merkelig følelse.. Æsj, dette ble et negativt innlegg gitt, men frustrasjonen er stor og dette er mitt "fristed" til å få ut frustrasjon, glede, tårer, latter osv, så dermed kom det ut her denne gang..

Samtidig som jeg gruer meg til at den beste jeg vet om skal være borte litt over en uke, så gleder jeg meg lkevel litt til morgendagen. Vet at jeg skal møte gode venninner på kvelden og slippe å være alene da, samt møte ei anna god venninne på Søndag. Når mandag kommer blir det fult kjør på jobben igjen, og vips har det gått en uke og vel så det.. Tiden kommer til å fly og den beste kommer tilbake igjen. =) Ser frem til det =)

 

Får prøve å komme meg i lallebissen igjen. Kanskje hvis jeg tenker på hvor deilig det var på denne båtturen sent en sommerkveld, at jeg da får roen i kroppen og får sove? Håper i alle fall det =)

Natta alle sammen=) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits