Dårlig samvittighet? - Aldri mer..

Okei, det var kanskje litt å overdrive å si at jeg aldri mer skal ha dårlig samvittighet, for det vet jeg at jeg kommer til å få, før eller seinere. Jeg hadde jo dårlig samvittighet senest i dag, da jeg glemte helt å ringe ei venninne, som jeg hadde lovet jeg skulle ringe. Det endte opp med at hun måtte ringe meg, og lurte på om jeg hadde glemt avtalen om å ringe henne. Det hadde jeg jo, unnskyld. Jeg er helt klart et samvittighetsmenneske og det påvirker meg uten tvil i min hverdag. Uansett det jeg skulle fram til nå var at jeg har vært innom det lokale treningssenteret i dag og jeg har fått tegnet meg et medlemskap der. Jeg har jo snakket om i et tidligere innlegg at jeg har hatt dårlig samvittighet fordi jeg ikke har trent nok, så det var på tide at jeg fikk rompa i gir og dratt innom treningssenteret  for å ordne det medlemskapet. Nå skal forhåpentligvis samvittigheta mi for trening bli bedre, om ikke helt bra, så bedre.  

Treningssenteret heter Raft-Klinikken og ligger i Randaberg Kommune. Nå har jeg ikke trent der enda, så jeg vet ikke om jeg kan anbefale plassen, men det er det nærmeste senteret for meg å trene på, så jeg slipper å reise inn til sentrum for å gjøre det. Standarden så helt grei ut, ikke det nyeste, men heller ikke shabby. Det kan jo helt klart ikke sammenlignes med Toten Treningssenter Gjøvik, som jeg trente på før. Det var jo nærmere Elixia og Sats standard, men tror nok jeg skal få gjort det jeg trenger på dette treningssenteret også, nemlig kondisjon og styrketrening.  Så nå gleder jeg meg til å komme i gang, trenger bare å få kjøpt meg et par nye, gode innesko. Det er et must med gode sko når man skal trene. Får forhåpentligvis ordnet dette på torsdag, for da kommer lønna <3

 

I tillegg til at jeg har tegnet medlemskap i treningssenteret, har jeg også vært på joggetur i dag. Så i dag har jeg vel lov å si at jeg ikke har dårlig samvittighet i forhold til treninga =) 

 


Så nå ligger jeg som et slakt i sofaen etter en lang dag med jobb og trening =)
Ha en god kveld alle sammen =)

Én kommentar

Lisa Malene

18.09.2012 kl.22:52

Bra skrevet!

Skriv en ny kommentar

hits