Hvordan tilbringe tid alene i byen?

Hei alle sammen :-)

Nå sitter jeg i byen og egentlig bare venter på at tiden skal gå.. Jeg har vært å møtt ei venninne og litt andre folk, og skal møte ei anna venninne litt seinere i dag. Det som er litt vanskelig, er å planlegge hvor lenge en skal være med de første, før du skal møte de neste. I dette tilfellet fikk jeg god dødtid i mellom de to avtalene jeg hadde. Så da blir spørsmålet, skal man dra hjem, som fort tar 20-30 min hver vei, være hjemme kanskje en time hvis man er heldig og så ta buss tilbake? Elle skal man rett og slett bli i byen i de to timene det gjelder?

I dag gikk jeg for det sistnevnte.. I to timer skal jeg være alene i en storby, på en lørdag hvor alle butikker stenger tidlig.. Hva finner man på da? Jeg valgte å hå innom en kiosk, kjøpe et blad (som i dag ble; Det Nye) og finne en kaffebar og sette meg ned på, med en god kaffe latte med irish sirup :-) ikke veldig sunt, men dog så godt. Dessuten er det lørdag, så det er vel lov :-)

Så da skulle en vel tro at jeg skulle klare å slå ihjel to timer helt på egenhånd :-)

Fulgte faktisk med en liten brosjyre på hvordan man kan lage ulike hårfrisyrer også, som passer veldig bra for meg som har fått så dilla på å sette opp håret for tida :-) Tdligere hadde jeg veldig lett for å ha håret ned, og bare dra luggen/ det fremste håret bakover med ei spenne :-)

Jaja, får vel kanskje lese dette bladet mitt :-) ha en fin kveld alle sammen :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits