Døgnvill?

På grunn av nattejobbing i helga, har jeg fri i dag og i morgen og derfor må jeg også tenke på å snu tilbake døgnet. Hadde jo tenkt å ikke sove så lenge etter vakta i går, men sov jo til klokka var 16 + at jeg sov en times tid på ettermiddagen, etter middagen.  Hadde aldri trodd jeg skulle få sove på natta, siden jeg hadde sovet såppass mye i løpet av dagen, men den gang ei. 
Jeg var ganske så trøtt og sovna rimelig raskt etter jeg kom meg i seng. Så på et døgn har jeg sovet bort i mot 15,5 timer. Tror ikke jeg har sovet så mange timer i løpet av et døgn før. Uansett, dette resulterte i at jeg ble lys våken når samboeren sto opp i morges, så jeg sto faktisk opp litt over seks, på en fridag. Det er helt utrolig, jeg må jo være døgnvill. Står nesten aldri opp SÅ tidlig på en fridag, hvis det ikke er noe spesielt jeg skal så tidlig. Jaja, forhåpentligvis går snuing tilbake av døgnet bra, nå som jeg er oppe såppass tidlig. =)

Om noen timer går ferden til byen. Skal treffe ei venninne og ta en kaffe da, og så får vi se om jeg tar turen innom treningssenteret på ettermiddagen, eller om jeg skal ta det i morgen. Har nemlig fri i morgen også =) Må vel sikkert få gjort litt husarbeid også i løpet av dagen. Tok i et tak i går kveld med litt klesvask og gulvevask i stua, men i dag står badet for tur. Badet er rett og slett utrolig viktig å holde rent for meg. Hvis det går for lenge mellom hver gang jeg vasker badet, så orker jeg omentrent ikke å gå inn der. Badet er helt nødt til å være rent. 


Siden jeg ikke har gjort no spennende i det siste, har jeg heller ikke tatt noen bilder =P 
Men, vil uansett ønske dere en flott dag =D

3 kommentarer

...-☆fullstendigkaos☆-...

11.09.2012 kl.08:31

Å snu en viss døgnrytme er ikke alltid like lett som å pusle et puslespill med 9 biter. Jeg har selv en døgnrytme som gjør at jeg er mer våken om natta, enn jeg er på dagtid. Jeg har verken jobb eller skole å gå til, så og si ingen venner i nærområdet, og er snart ung uføre. Hver gang jeg tenker på å rette på døgnrytmen sånn at jeg kan sove om natta, så ender det som regel med at jeg bare gjør døgnrytmen verre, og at jeg bare sover igjen og igjen på dagtid. Plagsomt, slitsom.

Fint bilde av deg forresten! :-)

Nathalie Kristin

11.09.2012 kl.09:23

...: tusen takk =) Jeg jobber jo tredelt turnus, så jeg må jo snu døgnet en del frem og tilbake.. Så man må jo bare finne en måte som blir rutine, slik at en får snudd raskest mulig tilbake.. Jeg kan jo gå fra å jobbe natt, til å jobbe dag, døgnet etter.. så det kan være heftig i perioder =) Men blir vel en vanesak :)

Alexandra

11.09.2012 kl.11:20

Hei! Fin blogg! Jeg ønsket bare å medele denne muligheten til dine lesere:

Er du på jakt etter en ekstra inntekt eller har et ønske om å jobbe for deg selv? Hvis du ønsker deg en selvstendig jobb, men og være en del av et større team? Da er selskapet vi samarbeider med tingen for deg. Etter 27 år i bransjen, har de opparbeidet seg et meget godt navn. På grunn av stor vekst ønsker vi å knytte til oss flere dyktige og positive personer. Arbeidsted er i hele landet og du kan jobbe hjemmefra. Muligheter for svært god inntekt! Dette er en måte å jobbe på som passer for de som søker spennende utfordringer, finansiell frishet, mer tid til venner og familie, en sikker økonomisk fremtid, gjentagende inntekt eller å utvikle seg innen ledelse, kan dette passe deg?

Det er en selvstendig arbeidsform men du får god opplæring.

Gi meg en tilbakemelding hvis dette kunne være noe for deg? ☺

Email: alexandrateam@hotmail.no

Skriv en ny kommentar

hits