Ukens innkjøp!!

Hei alle sammen =)

Da er arbeidshelga med nattevakter endelig over. Utrolig hvor mye det tar på å jobbe tre netter på rad og hvor trøtt man blir. For ikke å snakke om at døgnet er snudd helt om, i og med at man sover hele dagen etter nattevakt. Planen min var egentlig å prøve å stå opp tidlig, altså i totiden, men det gikk ikke heeelt som planlagt gitt. Kom meg ikke opp før halv fire og da kjæresten kom hjem fra jobb og middagen var spist endte jeg opp med å sove en time til. Kan fort bli interessant å se om jeg får sove i natt, men vi får jo bare se =) 

Ellers får jeg utrolig dårlig samvittighet for tiden, for jeg har vært syk med sånn skikkelig slimhoste som enda sitter igjen og før jeg ble syk hadde jeg no beinhinnebetennelse i foten. Dette betyr jo selvfølgelig at jeg ikke har trent på alt for lenge. I dag skulle kjæresten ut å jogge og lurte på om jeg ville være med, men jeg har som sagt fortsatt slimhoste som gjør at jeg blir anpusten ved lite anstrengelse og får hostekuler som det tar tid å komme ut av. I tillegg har jeg ikke lyst å bli dårligere igjen, slik at jeg blir mer borte fra jobb nå. Uansett, fikk kommentaren om at "du får se hvor sprek du blir av å ikke trene" eller "en blir ikke sprek av  å ikke trene".. Husker ikke helt ordrett, men det var noe i den duren. Jeg vet jo veldig godt at jeg ikke blir sprek av å ikke trene og sannheten er at jeg har veldig vondt i samvittigheta og fikk litt vondt i meg når jeg hørte den kommentaren der, men det var vel egentlig ikke vondt ment, sånn sett. 

Jeg får fortsette å knaske c-vitamin og drikke mye vann, så satser vi på at dette retter seg opp innen et par dager. Jeg har noen dager fri nå på grunn av at jeg har jobbet nattevaktshelg, så jeg tenkte at jeg skal ta tak i "treningsproblematikken" og tusle en tur bort til det nærmeste treningssenteret og forhåpentligvis melde meg inn der. Satser på at jeg kan få litt omvisning og at de forteller meg litt om senteret :) Et annet tiltak jeg har gjort er at jeg har kjøpt bursdagsgave til meg selv. Jeg fyller 24 år den 20. September og derfor har jeg bestilt meg en sykkel =) På den måten kan jeg komme meg raskere til treningssenteret, eller jeg kan ta en treningstur på sykkelen. Har ikke hatt sykkel på noen år, så jeg gleder meg faktisk til jeg får den =)  

På grunn at jeg har bestilt den gjennom noen kjæresten kjenner, får jeg den ikke før starten i Oktober, for da tar kjæresten den med tilbake til Stavanger, etter han har vært hjemme på Elgjakta, så jeg får være litt tolmodig og ta beinta fatt for å komme meg dit :)

 
Har kjøpt/bestilt denne, en DIAMANT apex T5 FSD dame, terrengsykkel =)
åh, som jeg gleder meg =)
Nå må jeg bare få fatt på litt sykkelklær, etterhvert sykkelsko (som jeg egentlig er litt redd for, tilfelle jeg ikke skal klare å "hekte" de av pedalen før jeg skal gå av sykkelen) og sykkelhjelm :)

8 kommentarer

Inga Komenterer altid tilbake!

10.09.2012 kl.21:06

Den var kjempekul!

Dronningerr

10.09.2012 kl.21:11

kul :)

cathrine

10.09.2012 kl.21:11

stilige:)

Silje Marita

10.09.2012 kl.21:14

Kuul

drømmebiblioteket

10.09.2012 kl.21:17

Den var stilig :)

kristiineees

10.09.2012 kl.21:37

kul sykkel :D

mariellst

10.09.2012 kl.21:41

Fin den ja :-)

Merethe

10.09.2012 kl.21:45

Stilig! :)

Skriv en ny kommentar

hits