Det som IKKE skulle skje....

Hei alle sammen =)

Lite oppdatering fra meg i det siste. Har egentlig ikke så alt for mye å blogge om for tiden, for det skjer ikke så mye for tiden. Jeg har startet i ny jobb, og førsteinntrykket for avdelingen er kjempe bra. Virker som et bra miljø på arbeidsplassen og jeg tror absolutt at det er en avdeling med gode muligheter for å lære masse spennende. Kan si at læringskurven den første uka var rimelig bratt og jeg gledet meg til å komme tilbake denne uka etter frihelg. Det er klart at det tar litt på å være helt ny, med alle rutiner som skal bankes inn og slik, men så fram til å komme tilbake for uke nummer to.

Men, så skjedde det som ikke skulle skje, jeg ble syk.  Kjæresten min har vært dårlig ganske lenge, slik at før eller siden måtte det jo bli min tur. Sånn er det jo når man bor sammen, da er det fort gjort at begge parter må gå igjennom slike ting hvis den ene først har fått det. Timingen kunne vel strengt tatt ikke blitt dårligere, men møtte nå opp på jobb på mandag, til tross for at jeg var tett i nesa, i brystet, følte meg tungpusta osv. Holdt ikke ut hele arbeidsdagen, rett og slett fordi formen var helt elendig. Bestemte meg for å ringe legen, og fikk heldigvis komme inn. Fikk tatt en crp, legen lyttet på lungene mine og konstaterte at jeg hadde en virusinfeksjon i luftveiene. En slik infeksjon er smittsom, og derfor ble jeg anbefalt av legen å sykemelde meg i noen dager, så jeg ikke smitter noen pasienter.  

Det å ta den telefonen til jobb, det synes jeg var helt forferdelig. Her kommer man og er helt ny i en jobb og det første som skjer er at jeg må ringe og fortelle at jeg er sykemeldt. Det gjør noe med selvtillitten min. Jeg blir veldig usikker på hva de nå tenker om meg, gir jeg et dårlig førsteinntrykk fordi jeg ble syk nå? Samtidig vet jeg jo at slike ting planlegger en ikke. Man planlegger ikke å bli syk. Jeg var jo på jobb, så de så jo også hvordan formen min var. Jeg ønsket heller ikke å ta en risiko på å smitte pasienter, de er jo i en sårbar situasjon når de blir lagt inn på sykehus og en ønsker jo ikke at de skal bli påført noe mer enn det de egentlig er innlagt for. Jeg får rett og slett utrolig dårlig samvittighet fordi jeg har blitt syk nå, det er ingen god følelse. Har du følt det slik før?

Så nå knasker jeg C-vitaminer og slapper av mye slik at kroppen skal få den hvilen den trenger og at jeg skal bli heeeeeeelt frisk til fredag, for da skal jeg tilbake til jobb, og det GLEDER jeg meg til. Kan virkelig ikke fordra å sitte hjemme slik jeg gjør nå. Det blir rett og slett kjedelig og jeg blir rastløs. Jeg vil mye heller jobbe og lære noe, enn å sitte her og føle at jeg ikke utretter noe som helst i løpet av en dag. 

 


(fordi jeg er sjuk, ikke har orka å sminke meg i dag og egentlig ikke føler for å bli avbilda i det hele tatt i dag,

så legger jeg med et stemningsbilde som ble tatt i ferien min på hytta i sommer )

 

Foresten, hvis noen har noen ønsker om hva jeg skal blogge om fremover, kom gjerne med tips. Det skjer ikke så fryktelig mye spennende i livet mitt for tiden og da blir det også lite å blogge om i forhold til det.  Uansett, ha en fortsatt fin kveld alle sammen.
 

6 kommentarer

Christian Meyer

05.09.2012 kl.22:28

Som ex-sykepleierstudent som aldri fullførte, så kunne det være interessant å høre mer om jobben din, hverdagen der og sånn...Men det blir kanskje et problem med henhold til anonymitet av de du jobber for og med? Forøvrig ble jeg bare nysgjerrig på hva som lå bak overskriften på blogg.no. Har ikke sett bloggen din før. Keep up the good work.

Nathalie Kristin

05.09.2012 kl.22:34

Christian Meyer: Altså det som IKKE skulle skje, var jo å bli syk når jeg er ny på en arbeidsplass. Jeg kommer nok ikke til å blogge om livet som sykepleier i noen stor grad, nettopp som du sier, med tanke på å ikke bryte taushetsplikt. Har du derimot andre forslag om hva jeg kan blogge om, som ikke involverer jobb, så tar jeg imot tips med takk =)

Gunn Kristin

05.09.2012 kl.22:35

God bedring:-) Å være syk er ikke noe gøy, så jeg håper du får hvilt masse og blir frisk fort!!

Nathalie Kristin

05.09.2012 kl.22:40

Gunn Kristin: Tusen takk :) Det håper jeg også :) Ikke gøy å bli syk og spesielt ikke som nyansatt en plass.. Men en styrer ikke dette selv, desverre. =)

idawinter

06.09.2012 kl.01:44

Takk for kommentar - det er fint å være gravid men også tungt.. :)

Nathalie Kristin

06.09.2012 kl.10:16

idawinter: Ja, den tror jeg på. =)

Skriv en ny kommentar

hits