Får ikke sove

Nå ligger jeg i senga og burde absolutt sove, men får det ikke til. Hvorfor er det sånn at når en virkelig trenger søvn, så går det ikke? Ved siden av meg ligger kjæresten å sover. Han ska sykle birken i morgen, så jeg er glad for at han har sovna, slik at han går den søvnen han trenger og at han blir uthvilt til i morgen. Han har egentlig ikke virka noe særlig nervøs, men han har jo sykla birken før og vet hva han går til.

Kanskje jeg rett og slett er nervøs på hans vegne, at det er derfor jeg ikke får sove, blanda med at det er utrolig klamt vær, som fører til et varmt soverom til tross for at vinduet står oppe? Jaja, får vel prøve å sove litt til, får jo hvertfall ikke sove når jeg ligger her å skriver på bloggen fra mobilen :-)

Slenger med dette bildet som er tatt en dag mens vi var ute med båten på hytta :-) var en utrolig fin ettermiddag og kveld i båten, varmt og knallsol og flott solnedgang :-) deilig :-)


Uansett, god natt alle sammen :-) wish me luck med sovinga, eller send Jon blund med søvndryssel til meg.. I need it!! :-)

3 kommentarer

meblogg

25.08.2012 kl.20:29

Birken? Trodde du var flyttet hitover? HUH?

Å slite med søvnen er utrolig irriterende. Ihvertfall når man egentlig er trøtt.

Nathalie Kristin

25.08.2012 kl.20:50

meblogg: Hehe, har hatt to uker ferie. =) Han er jo fra det området :)

meblogg

27.08.2012 kl.15:11

:)

Skriv en ny kommentar

hits