Står fast..

Argh.. Nå er jeg så irritert og oppgitt som det bare går ann. Jeg nevnte jo i forige innlegg at jeg var på Sola flyplass utenfor Stavanger. Flyet mitt til Oslo skulle gå 09.10 og det passa så bra i forhold til at jeg skal reise videre når jeg kommer til Oslo, ikke med fly, men likevel. Det var vist en fugl som hadde flydd inn i den propell/motor saken ved den ene vingen der, slik at det var stor risiko å fly med flyet.  Jeg skjønner jo at det ikke akuratt var planlagt, men så mye oppstyr det blir når det skjer slike ting. 

Vi fikk melding på tlf om at vi kunne ringe å booke om billettene til nye fly, eller gå til billettkontoret for å gjøre dette. Jeg tenkte som mange andre at det var lurt å ringe med tanke på at det ville bli lang kø i billettkontoret. Jeg ringte, kom igjennom. Yes, tenkte jeg, da får jeg ordnet det med en gang. Eh, jeg tok vist feil der. Fikk beskjed om at siden jeg har lavprisbillett må jeg til billettkontoret uansett for å få endret billetten min. Hvis dette er tilfelle, hvorfor i all verden opplyser de oss om at vi kan ringe for å få endret billetten vår??
Uansett hadde jeg heldigvis gått raskt mot sikkerhetskontrollen for å ikke havne bakerst i køen, dersom jeg ikke skulle komme igjennom på telefonen. Det viste seg at skulle være et lurt valg. Like gøy var det at det kun var to stk som endret billettene. Du kan jo tenke deg at det blir LITT kø, når det er kanskje 200 stk som skal endre billettene sine. Den ene etter den andre fikk plass på 11.50 flyet. men da det endelig var min tur.. Tja.. "Du kan få komme med flyet kl 15"..

Ei anna bekjent skulle vist også med det tidlige flyet i dag, ettersom jeg skjønte hadde hun også lavprisbillet. Hun hadde fått endre billetten over telefonen. Kjente jeg ble enda mer irritert da jeg hørte det, men tilfeldigheter gjorde jo at jeg fikk hilst på henne da, så det var ikke bare kjipt utfall av denne situasjonen. Jaja..  Måtte bare få ut litt frustrasjon, ble helt varm i kinna en periode. 

 


Litt oppgitt??

 

Jeg er hvertfall kjempe glad for at jeg hadde med mac´en min slik at jeg kan sitte på nettet. På den måten går tiden litt raskere og jeg blir kanskje ikke like rastløs. Akuratt nå kom en annen jente som var i samme situasjonen som meg bort til meg og lurte på om jeg hadde lader til iphone, så hun fikk låne den. Satser på at jeg får den tilbake, i og med at det var ladestasjon rett ved siden av bordet jeg sitter på nå. Virka litt oppgitt hun også, forståelig nok. Virker veldig koslig hun også. =)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits