Ekkel opplevelse..

I går hadde jeg en skikkelig ekkel opplevelse. Jeg hadde vært på dagvakt, var akuratt ferdig å gi rapport til de som skulle på seinvakt. Plutselig får jeg et skikkelig stikk i brystet, det var vondt når jeg pusta inn. Dette varer i 15-20 minutter og jeg ble helt svimmel og rar. En kollega bestemte seg for å ta et EKG (en slags hjerteprøve) av meg, og ringte ned til en lege for å få boen til å se på set. Ble kjørt ned til akuttmottaket, hvor de tok ytterligere et ekg. Begge så heldigvis fine ut. På akuttmottaket ble jeg noen timer, for de tok en del blodprøver som det tar tid å analysere og få svar på. De tok også røntgen av lungene mine for å utelukke at det var noe alvorlig. Heldigvis så alt fint ut og jeg fikk reise hjem.

Det var en ekkel opplevelse, og må si jeg ble letta da det ikke var noe alvorlig, men sansynlig bare muskulært. I tillegg hadde det vært utrolig kjipt å bli lagt inn på sykehus nå, som jeg endelig skal ha litt ferie. Kan ikke si jeg følte meg høy i hytten heller da jeg kom ned på akuttmottaket i uniform. De skjønte fort at jeg var ansatt på husetfor å si det sånn. Det var vel kanskje greit for de, for de trenge ikke forklare alt de skulle gjøre.

Nå satser jeg på at jeg ikke får flere slue episoder, og at jeg kan nyte ferieukene mine uten noen tur til lege :-) Ser fram til å slappe av litt :-)

Foresten, nå sitter jeg på flyplassen i Stavanger (sola) og kjøpe en kaffe på en av kaffe plassene her. Spurte om en kaffe latte med irish cream sirup. Gleda meg veldig mye til å byte en god kaffe, for jeg var/er så trøtt i dag. Men kan meddele at den ikke var spesielt god. Den smakte mer kaffe mocca, enn noe annet. Ikke det at jeg ikke liker mocca, Men var liksom ikke det jeg hadde bestilt. Så jo at han ikke hadde sjokolade i den. Merkelige greier.

Ha en fin dag alle sammen :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits