Mine forbilder opp igjennom tidene =)

I den siste tiden har jeg tenkt over at jeg har hørt mye mindre på musikk enn jeg har pleid å gjøre tidligere, så når kjæresten dro for å trene dro jeg på meg headsettet og satt meg ned for å nyte litt god musikk. Jeg kjenner at jeg trenger det. For meg er å høre på musikk en del av det å lade opp batteriene. Jeg får på en måte energi av å høre på musikk, veldig merkelig, ikke sant? Er vel kanskje derfor mange sier at musikk fungerer som terapi, fordi å høre på musikk kan gjøre humøret bedre på en litt dårlig dag.

Opp igjennom årene har jeg vært fan av mange ulike artister og det er vel vanlig. Noen av dem hører jeg en del på fortsatt, men andre endrer seg med tiden ettersom det kommer ny musikk. Et par av artistene jeg har vært fan av opp igjennom tidene og som jeg fortsatt hører en del på er Celine Dion og Toto (bare for å nevne noen få). Utover disse har jeg hørt på blandt annet; Janet Jackson, Maroon 5, Celtic Woman, Hellbillies, Shakira, Anastacia, Nightwish, Within temptation, Linkin Park, Papa Roach, Nickelback, Bee Gees, Lissie, Kelly Clarkson, Stage Dolls.. Ja jeg kan egentlig liste opp i det uendelige.

 

Celine Dion - There comes a time 

Celine Dion - Hun har en kraftig stemme og hun rører meg gang på gang med nye låter. Det er noe med tekstene hennes altså.. Denne låten syns jeg er helt fantastisk.

 

Toto - Remember

Toto - har mange fengende låter og er et av bandene jeg har vokst opp med. Jeg kan høre dem i evigheter og blir aldri lei.
Denne sangen er en av favorittene jeg har hatt av dette bandet, for den har en veldig fin og sterk tekst.

 

Michael Jackson - Black or white

Michael Jacson - suprise suprise, kanskje ikke ;) Jeg som VELDIG mange andre har hørt en del på denne artisten. Denne sangen har jeg mange minner fra og er en klassiker =)

 

Det var noen av mine favorittartister opp igjennom tidene.
Hva har vært dine store forbilder/ favoritt artister opp igjennom oppvekesten?

7 kommentarer

lysperasverden

23.07.2012 kl.19:44

tror jammen jeg og må lage en sånn jeg og, Celine Dion går over alle artister og mennesker jeg vet om, hun er best! håper på at hun skal holde konsert i Norge, for DEN skal jeg på, ELSKER den dama!!

Nathalie Kristin

23.07.2012 kl.19:48

lysperasverden: Hehe =) Ja jeg også. Kommer hun til norge så MÅ jeg på konserten, uten tvil ;)

Nadine Olsen

23.07.2012 kl.19:52

Celine har lenge vore min favoritt også! Tror ikke det er noen som slår henne!

Joachim

23.07.2012 kl.20:00

mange flotte forbilder :)

Ta en titt, og legge igjen en kommentar :-)?

Ingrid Helene

23.07.2012 kl.20:08

Kjempefin blogg! Veldig friskt og vakkert design :)

HjerteIngrid - kommenterer alltid tilbake

meblogg

25.07.2012 kl.20:43

Michael Jackson, absolutt! Ble så stille fra deg på bloggen min. Håper du likte pakken din? Tok det lang tid før du fikk den?

Nathalie Kristin

25.07.2012 kl.20:47

meblogg: Likte pakken, bruker kostene hver dag nå og de er kjempe gode :) Har jobbet veldig mye i det siste.. du vet, mye jobb = lite internett tid :) Sånn er det :)

Skriv en ny kommentar

hits