Jeg har fått skikkelig dilla på...

I morgen er det to uker siden jeg flytta til Stavanger og endelig begynner jeg å føle at leiligheta er mitt nye hjem. Akuratt nå er kjæresten offshore. Det skal han være til onsdag. Jeg tror kanskje det er en av grunnene til at jeg endelig begynner å føle at denne leiligheta er mitt hjem også. Det siste året har jeg jo kun vært på besøk her av og til og nå skal jeg liksom være her på fulltid. =) Ellers må jeg si at jeg liker byen Stavanger bedre og bedre.

 


Random bilde, men savner jo så klart godgutten mens han er offshore <3

I dag har jeg vært i byen å tuslet hele dagen med ei jeg leika litt med da jeg var lita jente. Hun og hennes forlovede har akuratt flytta hit til byen, akkuratt som meg, da han har fått jobb her. Min mor og hennes mor gikk i samme klasse på videregående, så det er gjennom de vi kjenner hverandre. Ganske tilfeldig at vi flytta til samme by på ca. samme tid.  Min mamma var på reunion med videregående klassen for noen uker siden. Det var slik jeg fant ut at Isabell skulle flytte nedover. Plutselig fikk jeg en venneforespørsel på facebook av en Isabell. Etternavet var i første omgang ikke kjent for meg, så det tok litt tid å plassere henne, men jeg skjønte jo det etterhvert. Mamma fortalte meg at dette var ei jente jeg veldig sansynlig kom til å like, for mamma hadde møtt henne da hun var nordpå.


Uansett, så møtte jeg henne i dag, som sagt. Jeg syntes møtet gikk veldig bra, i og med jeg ikke hadde sett henne på veldig, veldig mange år. Vi kom i god prat med en gang og hadde masse å prate om. Plutselig hadde det gått fem timer, hvor vi hadde tusla rundt i byen, handla litt, spist lunsj og drukket kaffe. Ble også litt bedre kjent i Stavanger sentrum, noe jeg helt klart hadde behov for =) Mamma hadde i hvertfall rett, ei flott jente var det =)

 

Da jeg omsider kom meg hjem fra byen, hadde jeg planlagt å sitte i sofaen å glane på tv-boksen og spise god middag. Jeg forstod fort at det ikke kom til å gå, for jeg var egentlig ganske rastløs. Jeg vurderte å dra ut å jogge, men siden det hølja ned med regn så frista det ikke så veldig. Hadde det yra eller småregna hadde jeg nok dratt ut. I stedenfor vaska jeg ned hele badet og kjøkkenet, vaska klær og støvsugde hele badet, gangen og kjøkkenet/stua. Jeg mangler å støvsuge soverommet og vaske vinduer, men ser for meg at jeg får gjort det i morgen =) Synes det er godt når det er helt reint, for ikke snakke om ryddig. =)

 

Jeg har foresten fått kjempe dilla på å pynte håret med blomster eller annen hårpynt. I dag så håret mitt slikt ut:

 

Flette på siden =)

 


Unnenfra =)

 


åhhh =) De blomstene er så fine =)

Hva synes dere =)?

5 kommentarer

Emilie Annette Hagen

07.07.2012 kl.23:48

Så fint!

IdaAdriana

08.07.2012 kl.00:28

Kjempe fint! :)

nataliesinlille

08.07.2012 kl.01:15

Det var så fint :D Kan du vise hvordan du gjorde det?
Utrolig fin blogg :-)

Nathalie Kristin

08.07.2012 kl.01:49

nataliesinlille: vet ikke helt hvordan jeg skulle ha vist det..? :)

Skriv en ny kommentar

hits