På plass!!

Heisann :-)

Nå Har jeg endelig kommet meg på plass i Stavanger. Har tatt litt tid, for jeg trengte et klesskap og litt sånne ting for å få pakket ut alt. Tror jeg er sånn nogen lunde ferdig nå :-)

Jeg har også startet opp i ny jobb på sykehuset. Jeg synes det er kjempe spennende og utfordrende, og skal ikke legge skjul på at jeg også har syntes det har vært litt skummelt. Jeg tenker vel at det er sånn det er å begynne i ny jobb, en er alltids litt spent på hvordan det blir :-) Jeg ser at jeg kan lære masse der jeg er nå, så gleder meg til fortsettelsen.

Akuratt nå sitter jeg på en benk i byen og venter på kjæresten. Ganske artig å kikke på alle menneskene som går forbi. En får alltid se mye rart når en sitter sånn :-)
Har vært her i byen en tur med ei jeg fikk i klasse med på Gjøvik. Hun har vist meg litt rundt i byen, slik at jeg kunne bli litt kjent og vite hvor jeg fant diverse butikker osv.


Foresten.. Det kryr av ekle kråker i byen.. Og så er de ikke redde for mennesker heller.. Så de kommer jo så alt for nærme..

Sånn som den der (se bildet over)..Jaja.. Ha en fin kveld alle sammen!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits