Pangstart..

Etter en lang uke og helg med jobbing er det godt å ha ettermiddagen fri, selvom det kan tyde på at det kanskje blir jobbing i morgen også. Det vil vise seg.
I helga har det vært mange syke på jobb, og sånn er det jo i perioder. En kan jo ikke noe for at en blir syk. Problemet ble bare at vi plutselig var to mindre på jobb en det vi skal være på dagvakt i helga, og med tre stykker på jobb (mot fem til vanlig) sier det seg selv at det blir ganske hektisk. Heldigvis var det en til som kunne komme =) Vi kom i hvertfall i mål med alt vi skulle gjøre i løpet av dagen.

At det ble pangstart på dagen er det hvertfall ingen tvil om. Du blir litt satt ut når det det første du får høre av nattevakta er at det er to som er syke og at det ikke er noen som tar telefonen. Nesten så man får lyst å snu i døra og gå hjem selv, men så vet du jo at du ikke kan det. Det som er "positivt" med å være få på jobben er at det blir mye å gjøre og vakta går fort.  Da har en noe å henge fingrene i til en hver tid =)

Resten av kvelden nå skal brukes til klesvasking og nedpakking av hybelen. I dag er det 16 dager nøyaktig til jeg skal begynne i sommerjobb som SYKEPLEIERStavanger Universitetssjukehus. Merker jeg synes det er litt skummelt å flytte til en helt ny by. Kjenner jo noen der, men ikke mange. Er spent på hvor lang tid det vil ta å utvide et nytt nettverk der borte. Kjenner heller ikke mange som jobber på sjukehuset der, men det vil jeg jo bli etterhvert. I alle fall på den avdelinga jeg skal være på i sommer, og den avdelinga jeg begynner på til høsten =)

Uansett skal jeg prøve å nyte siste tiden jeg har her på Gjøvik, på best mulig måte. Trist å tenke på at det kun er litt over en uke igjen til jeg ikke bor her med, siden jeg har tilbrakt tre hele år her.

 

 

Er det noen der ute som jobber/ skal begynne å jobbesjukehuset i Stavanger i nærmeste fremtid =)?

13 kommentarer

John William

10.06.2012 kl.17:02

Ikke her.. men så spennende, å du må ha lykke til!

VELDIG snaicen blogg! ;)

meblogg

10.06.2012 kl.17:14

Jeg bor i Stavanger! Rett ved sykehuset faktisk :)

Nathalie Kristin

10.06.2012 kl.17:17

meblogg: Er det langt fra sentrum (typ bussterminalen der) å gå til sykehuset egentlig :)?

meblogg

10.06.2012 kl.17:29

Før ville jeg sagt nei for da gikk jeg så mye at jeg syntes ikke noe var langt, men nå sier jeg ja, det er kjempelaaaangt haha, så kommer ann på...tar vell 20 minutter om du GÅR tenker jeg..

Nathalie Kristin

10.06.2012 kl.17:32

meblogg: Det er da overkommelig =)

meblogg

10.06.2012 kl.20:07

Kanskje jeg treffer på deg hvis jeg blir innlagt igjen.,,,noe jeg håper jg slipper...å bli innlagt altså ;)

Nathalie Kristin

10.06.2012 kl.21:25

meblogg: Får håpe vi ikke møtes under slike omstendigheter da.. ;) Nå vet jeg ikke hva du skulle blitt innlagt for, men får krysse fingra for at du slipper innleggelser i fremtiden :)

meblogg

10.06.2012 kl.22:00

Du kan jo ta en titt på bloggen min så forstår du ;)

Nathalie Kristin

10.06.2012 kl.22:31

meblogg: Uff, Ja da forstår jeg. Jeg har ei venninne med samme diagnosen, riktignok ikke så plaget som det du beskriver i det siste innlegget ditt, men har vært borti det. Jeg klarer nok ikke forstå hvordan det er eller føles og kan ikke nok om det til å vite om en kan bli såpass bra at en kan fungere normalt igjen. Håper i alle fall du får den hvilen du trenger, slik at du kan fungere de timene du kan fungere i løpet av dagen. Ta vare på de små øyeblikkene hvor ting er bra, og du får oppleve fine ting =) Klem fra meg =)

meblogg

10.06.2012 kl.22:38

Takk. Det verste er at dere som er sykepleiere ikke lærer om denne diagnosen engang...vi er de vanskelige pasientene som det ikke snakkes om. Klem tilbake <3 Og masse lykke til i den nye jobben :)

Nathalie Kristin

10.06.2012 kl.22:41

meblogg: Vi har hatt bittelitt om det.. Men det er absolutt ikke noe stort fokus i utdanningen vår, desverre.. For det er jo flere og flere som har denne diagnosen. Hva er oddsene for bedring egentlig, sånn at en kan fungere tilnærmende normalt?

meblogg

10.06.2012 kl.22:44

Det er det ingen som vet, men jeg skrev jo endel om hva som gjør jeg klarer meg selv nå og kunne gi slipp på hjemmesykepleien. Tror gåten må løses og ME må forskes mer på før man vet oddsen.

Nathalie Kristin

10.06.2012 kl.23:12

meblogg: Ja, det kan nok hende det.

Skriv en ny kommentar

hits