Ja det var kjærlighet =)

Hei hei =)


I går var jeg i bryllup til fetteren til kjæresten min og hans vakre kjæreste. Det var utrolig koslig og fin dag. Jeg blir helt rørt jeg av sånne dager. Var glad for at ho som satt på oversiden av meg ved bordet hadde med seg klinex, for ved flere av talene trillet tårene.
Jeg blir skikkelig sentimental rett og slett når det kommer til brylluper. Det var ei som sang nydelig i kirka, det var mange som holdt utrolige fine taler, blandt annet søsken av brudeparet, for ikke snakke om brudeparert selv.

Jeg tror ikke dagen deres kunne blitt så mye bedre. Flott sermoni i kirka, utrolig god mat og dessert, bra taler, flott brudevals, gode kaker til kaffen, underholdning av "fettergjengen" og fest og god stemning etter det. Klokka ble 5 før vi kom oss i seng.

Jeg fikk også en liten dans med kjæresten. Vet at han ikke er verdens største danseløve, så jeg ble litt sjokkert over at han spurte om jeg ville danse. Jeg er vel ikke den største danseløven jeg heller og ikke kan jeg danse, men det var inmari koslig og jeg fikk kjenne på "forelskelsesboblene" igjen. Godt å holde rundt han og se i de nydelige øynene hans. Jeg blir rett og slett bare mer og mer glad i den gutten og han gjør meg lykkelig <3

 

Verdens beste <3

 

 

4 kommentarer

Ida

03.06.2012 kl.23:05

Så utrolig koselig og veldig fint bilde ! ♥ Kommentar tilbake?

www.idas.blogg.no

elsker bloggen din !

Tracey

03.06.2012 kl.23:07

ååå jeg vil i bryllup :D

Nathalie Kristin

03.06.2012 kl.23:14

Tracey: Ja det er ganske koslig med bryllup =)

Therese

04.06.2012 kl.02:04

<3

Skriv en ny kommentar

hits