Oi, det er April.

Hei alle sammen =) 
Nå er det en hel evighet siden sist jeg blogget og det er fordi jeg har valgt å ta en bloggpause.
Kommer nok ikke til å blogge mye frem i tid heller.
Jeg har hatt det ganske travelt etter jul, med siste praksisperiode i studiet, oppstart av bachelor oppgaven, litt reising frem og tilbake til Stavanger og litt andre diverse ting som har tatt opp tiden min.
Nå er siste praksisperioden over og vi er godt i gang med bachelor oppgaven. Den skal leveres 7. mai og tiden frem til det går fort.
Når bachelor oppgaven blir levert, er det kun muntlig forsvaring av oppgaven igjen. Skummelt, men det skal gå bra =)

Det er en utrolig rar følelse å tenke på at studiet snart er over. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg flyttet hit og sto første dag på høgskolen uten å kjenne noen som helst. Husker det var veldig skummelt. 
Heldigvis ble en fort kjent med folk og trivselen kom raskt. Nå er det nesten slik at jeg gruer meg til å flytte. Flytte fra masse folk jeg har blitt godt kjent med og glad i.  Tiden har gått litt for fort syns jeg =)
Trist, men ser veldig frem til å flytte til Stavanger =)

På den annen side er det litt godt å bli ferdig. Endelig skal jeg få utdøve faget jeg har lært i tre år. Det vil si, det er nå den virkelig læringa vil starte. Det er nå jeg skal finne knagger å henge all teorien jeg har lært på. Jeg som nyutdanna sykepleiere flest gruer seg nok litt til å begynne i det ukjente, men det ser jeg på som helt naturlig. Tror det skal være litt sånn =)
Jeg er veldig spent på tiden fremover. Tror det blir mange utfordringer, men utfordringer er en bra ting. Det blir også spennende å bli kjent med en ny by og nye mennesker =)

Nå er det tid for litt mer skriving på oppgava =) Vi snakkes =)

  

2 kommentarer

Marita Solheim

13.04.2012 kl.09:46

Lykke til med oppgaveskriving ;)

Nathalie Kristin

13.04.2012 kl.09:51

Marita Solheim: Tusen takk for det du =)

Skriv en ny kommentar

hits