Det tar på..

Ohoi, den siste tiden har det vært travelt. Travelt å være student på siste året. Vi holder for tiden på med oppgave i helsepolitikk, og det er vel kanskje ikke det mest spennende emnet vi har hatt på de tre årene (snart) vi har gått på høyskolen.
Likevel vet jeg at det er et fag jeg i en eller annen form vil få bruk for. Mye lover og regler vi må forholde oss til som ferdige sykepleiere, så jeg ser jo at det er nødvendig.
Gruppa jeg skriver oppgave med nå har nesten kommet i mål med oppgaven våres, så i dag tar vi helg med god samvittighet.
Helgen skal brukes på kjæresten og det kjenner jeg at jeg gleder meg veldig til nå :) Blir noen uker mellom hver gang jeg ser han, siden han bor på vestlandet, så da blir gleden ekstra stor når vi først møtes =)

Litt godt å kjenne litt på savnet også. Jeg tror det er viktig jeg, å kjenne litt på savnet innimellom. Det sier jo bare hvor mye han betyr for meg når jeg savner han :)  Hva tenker dere om å savne noen? Er det bare fælt, eller er det litt godt også?
Bare noen timer igjen nå, så skal jeg kaste meg rundt halsen til kjæresten min og gi han en god klem =)


God helg alle sammen =)

 

4 kommentarer

May-Teresa

17.11.2011 kl.18:10

du er pen!
Fin blogg ;)

Carina & Rebecca

17.11.2011 kl.18:20

Fint bilde :D

kamerasilje

17.11.2011 kl.18:22

Kjempe fin blogg :D Ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

hits