Rare greier!

I natt opplevde jeg no ganske merkelig. Jeg går jo på skole, som dere sikkert har fått med dere og vanligvis bruker vi å begynne klokka ni om morgenen. Okei, akkurat det var kanskje ikke så veldig merkelig, men uansett så hadde jeg fått med meg i timeplanen at en gang i løpet av de to ukene med undervisning vi har nå, skulle vi begynne klokka åtte en dag. Dette hadde jeg glemt da jeg gikk å la meg i går. Jeg trodde det var senere i uka, eller neste uke vi skulle det. Så la meg som vanlig i går kveld, og satt på alarmen, som om jeg skulle begynt klokka ni. 
Plutselig så bråvåkner jeg i tretiden i natt og det går opp for meg at det var i dag jeg skulle begynne klokka åtte. Bare for å være helt sikker sto jeg opp å skrudde på pc´n for å sjekke timeplanen. Det værste var at det stemte. Det er i dag jeg begynner klokka åtte.
Noen ganger er det faktisk flaks at man våkner på natta, selvom det ødelegger den sammenhengende søvnen. Jeg kom meg hvertfall opp til riktig tid =) og jeg kan kun skylle på flaks =)

Nå må jeg løpe til skolen, vil bare dele denne sangen med dere først:
Jeg hørte mye på denne når jeg var yngre, da jeg var litt lei meg =)
Den er fin da =)
Ha en fin dag alle sammen =)

Anastacia - You´ll never be alone

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits